Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

TNT aprobă serialul „Legends”, cu Sean Bean în rolul principal

TNT a comandat 10 episoade din drama de spionaj „Legends” cu Sean Bean în rolul principal (“Game of Thrones”), care va avea premiera în 2014.

În spatele proiectului se află o echipă importantă de creatori, iar serialul va fi adaptat după o carte scrisă de Robert Littell. Howard Gordon şi Alexander Cary (”Homeland”) vor lucra ca producători executivi la “Legends” (Fox 21), alături de Jonathan Levin (“Charmed”) şi realizatorii serialului, Ethan Reiff şi Cyrus Voris (“Sleeper Cell”).

David Semel (“Person of Interest”) a regizat primul episod, scris de producătorul Jeffrey Nachmanoff; el a lucrat la dezvoltarea poveştii împreună cu Gordon şi producătorul consultant Mark Bomback.

Bean joacă rolul unui agent FBI sub acoperire care începe să-şi piardă propria identitate când îşi ia rolul prea în serios. Din distribuţie fac parte Ali Larter, Rob Mayes, Tina Majorino, Steve Harris, Amber Valletta şi Lux Haney Jardine.

Anul trecut, în decembrie, Bean l-a înlocuit pe Brendan Fraser în serial, după ce acesta a renunţat la proiect în noiembrie 2012.

”Legends” are tot ce îţi place la un serial de spionaj: personaje interesante, poveşti paralele, o distribuţie de excepţie şi multă acţiune şi suspans,” a spus directorul de programe de la TNT/TBS/TCM, Michael Wright. ”În mijlocul lor se află Sean Bean, care este incredibil în acest rol atât de complex şi de dificil. Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu Howard Gordon şi cu producătorii lui, care au construit împreună un serial extraordinar” a adăugat acesta, conform hbo.ro.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore