Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTNT aprobă serialul "Legends", cu Sean Bean în rolul principal

TNT aprobă serialul „Legends”, cu Sean Bean în rolul principal

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

TNT a comandat 10 episoade din drama de spionaj „Legends” cu Sean Bean în rolul principal (“Game of Thrones”), care va avea premiera în 2014.

În spatele proiectului se află o echipă importantă de creatori, iar serialul va fi adaptat după o carte scrisă de Robert Littell. Howard Gordon şi Alexander Cary (”Homeland”) vor lucra ca producători executivi la “Legends” (Fox 21), alături de Jonathan Levin (“Charmed”) şi realizatorii serialului, Ethan Reiff şi Cyrus Voris (“Sleeper Cell”).

David Semel (“Person of Interest”) a regizat primul episod, scris de producătorul Jeffrey Nachmanoff; el a lucrat la dezvoltarea poveştii împreună cu Gordon şi producătorul consultant Mark Bomback.

Bean joacă rolul unui agent FBI sub acoperire care începe să-şi piardă propria identitate când îşi ia rolul prea în serios. Din distribuţie fac parte Ali Larter, Rob Mayes, Tina Majorino, Steve Harris, Amber Valletta şi Lux Haney Jardine.

Anul trecut, în decembrie, Bean l-a înlocuit pe Brendan Fraser în serial, după ce acesta a renunţat la proiect în noiembrie 2012.

”Legends” are tot ce îţi place la un serial de spionaj: personaje interesante, poveşti paralele, o distribuţie de excepţie şi multă acţiune şi suspans,” a spus directorul de programe de la TNT/TBS/TCM, Michael Wright. ”În mijlocul lor se află Sean Bean, care este incredibil în acest rol atât de complex şi de dificil. Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu Howard Gordon şi cu producătorii lui, care au construit împreună un serial extraordinar” a adăugat acesta, conform hbo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...