Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandalos! Designerul Adrian Haiduc a ofeit un colier cu „penisuri” celei mai bune prietene

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

În cadrul unei seri speciale a burlciţelor, un tânăr timişorean i-a oferit celei mai bune prietene un cadou special… Burlaciţa este prietena lui Michelle, iar cadoul este un colier cu dublă semnificaţie. În ceea ce priveşte bărbatul, acesta este nimeni altul decât designerul Adrian Haiduc.

Ceea ce se poate observa în imagini este faptul că americanca poartă la gât un colier roz ce vine să completeze, în contrast coloristic, ideea designerului.

Ce să fie oare? Dacă ne uităm mai bine, colierul pare confecţionat din ceva… dulciuri fondante, iar Haiduc a venit cu recomandarea: „a se folosi în caz de hipoglicemie”.

Adrian Haiduc, aşa cum îl ştim noi – extravagant – vine cu o completare cu conotaţii sexuale: „Poate fi un colier confecţionat din mici… dildo-uri ce pot fi folosite… la nevoie!”

Amuzant sau nu, noua creaţie „haiducească” a început deja să facă furori în lumea artistică. Cu recomandare sau nu, bijuteria inedită poate fi purtată în orice moment al vieţii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare