Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoreanul Florin Călinescu a intrat în vizorul POLIŢIEI economice. Actorul are probleme „La mişto”

- Advertisement -

La sfârșitul lunii iunie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Sectorul 6 al Capitalei au anihilat o bandă formată din 15 persoane, care furau carne de la hipermaket-urile Selgros şi apoi o vindeau la negru. Practic, şoferii firmei care distribuiau carnea, cu complicitatea angajaţilor Selgros, predau la destinaţie numai 75% din marfă, iar restul era vândută unor carmangerii sau restaurante, la preţuri sub cele ale pieţei. Banii câştigaţi de şoferi erau împărţiţi între membrii grupării. În urma anchetei, poliţiştii şi procurorii au stabilit că hypermarket-ul a fost păgubit cu peste un milion de euro, în timp ce, din vânzarea cărnii la negru, statul a fost prejudiciat cu 500.000 de euro.

La finalul primei părţi a anchetei au fost arestate cinci persoane, după care cercetările au fost extinse inclusiv asupra celor care cumpărau, fără acte, carnea furată. În acest mod, ofiţerii specializaţi în investigarea fraudelor au descoperit că, o parte din marfă a fost achiziţionată de reprezentanţii restaurantului „La mişto”, din Sectorul 4 al Capitalei, local care îi aparţine celebrului actor timişorean Florin Călinescu, scrie anchetespeciale.ro.

foto:piticu.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore