Nicolae Robu anunţă o nouă victorie în materie de restituiri ilegale a clădirilor din Timişoara. Vezi cum îl atacă pe „vicele” Stoia

Date:

Corpul de clădire în care funcţionează secţia de Chirurgie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara a fost „recuperat” de Primăria Capitalei Banatului, instituţia având acum o sentinţă definitivă şi irevocabilă dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Anunţul a fost făcut de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe Facebook, edilul postând următorul mesaj:

„O NOUĂ VICTORIE A PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TIMIŞOARA ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA RESTITUIRILOR ILEGALE

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Primăria Municipiului Timişoara a repurtat o foarte importantă victorie, prin respingerea recursului d-nei Reiber în dosarul privind Corpul de Chirurgie al Spitalului de Copii şi revenirea definitivă şi irevocabilă a imobilului în proprietatea Statului Român.

Mulţumesc Serviciului Juridic al Primăriei pentru competenţa şi loialitatea faţă de interesul public cu care şi-a făcut datoria. Încă o dată s-a demonstrat că lupta pentru clădirile publice trebuie dusă în justiţie, după normele statului de drept, cu discreţia de rigoare şi nu în conferinţe de presă, cu declaraţii sforăitoare, dar sterile. Vom continua aceasta luptă, fără menajamente!” a scris edilul timişorean pe reţeaua de socializare trimiţând „săgeţi” către viceprimarul Traian Stoia, care anunţa tot felul de „amănunte” din anchetele în desfăşurare în aceste cazuri, prin intermediul conferinţelor de presă pe care pesedistul le organizează în fiecare săptămână.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare