Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu anunţă o nouă victorie în materie de restituiri ilegale a clădirilor din Timişoara. Vezi cum îl atacă pe „vicele” Stoia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Corpul de clădire în care funcţionează secţia de Chirurgie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara a fost „recuperat” de Primăria Capitalei Banatului, instituţia având acum o sentinţă definitivă şi irevocabilă dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Anunţul a fost făcut de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe Facebook, edilul postând următorul mesaj:

„O NOUĂ VICTORIE A PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TIMIŞOARA ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA RESTITUIRILOR ILEGALE

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Primăria Municipiului Timişoara a repurtat o foarte importantă victorie, prin respingerea recursului d-nei Reiber în dosarul privind Corpul de Chirurgie al Spitalului de Copii şi revenirea definitivă şi irevocabilă a imobilului în proprietatea Statului Român.

Mulţumesc Serviciului Juridic al Primăriei pentru competenţa şi loialitatea faţă de interesul public cu care şi-a făcut datoria. Încă o dată s-a demonstrat că lupta pentru clădirile publice trebuie dusă în justiţie, după normele statului de drept, cu discreţia de rigoare şi nu în conferinţe de presă, cu declaraţii sforăitoare, dar sterile. Vom continua aceasta luptă, fără menajamente!” a scris edilul timişorean pe reţeaua de socializare trimiţând „săgeţi” către viceprimarul Traian Stoia, care anunţa tot felul de „amănunte” din anchetele în desfăşurare în aceste cazuri, prin intermediul conferinţelor de presă pe care pesedistul le organizează în fiecare săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Se deschide Ludoteca Habarnam – Club de joaca si lectura pentru copii, la Timisoara

Începând cu 31 octombrie se va deschide, în Calea Șagului, pe str. Gavril Musicescu,...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș au adus zâmbetul pe chipurile...