Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Contre pe tema transformării grădinilor în spații verzi ”libere”. De ce nu e de acord Răducanu cu ideea lui Robu VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ideea lansată săptămâna trecută de primarul Timișoarei, de a dezmembra grădinile și delimitările dintre blocurile din capitala Banatului și gazonarea, respectiv montarea de bănci și chiar foișoare în locul acestora, nu pare pe gustul tuturor.

Timișorenii s-au plâns că ideea lui Nicolae Robu nu este bine-venită, tocmai președintelui PSD Timișoara, Sebastian Răducanu. Acesta susține că nu e tocmai un proiect prost pentru Timișoara, însă acesta nu se poate implementa sub forma prezentată în toate zonele orașului de pe Bega. Conform spuselor lui Răducanu, timișoreni care locuiesc în zona Cetate, dar și în zonele Lipovei, Kogălniceanu și Tipografilor nu sunt de acord cu proiectul avut în vedere de primar.

Vreau să vă spun că acești oameni, cărora nimeni nu le-a făcut nimic de 20 de ani, își întrețin într-un mod foarte corect aceste spații. Administratorii blocurilor au un contract, au găst soluții să vină cineva să aranjeze gardul viu, să le planteze copaci. Nu pot să fiu de acord cu formularea domnului primar prin care spune că nu este permis ca oamenii să pună gard viu și să administreze terenul ca și când ar fi privat. Nu cred că s-au gândint că e terenul lor, dar dacă nimeni nu vine și nu le face nimic, normal că ei își doresc ca locurile să arate într-un anumit fel”, a explicat Răducanu.

Urmărește materialul video de mai jos pentru a afla de ce spune Răducanu că ”le dăm în cap acestor oameni”, făcând referire la cei care s-au ocupat până în prezent de amenejarea spațiilor din jurul blocurilor, la Timișoara. Președintele PSD Timișoara prezintă mai jos și un exemplu concret ridicat de administratorul unui imobil de pe strada Piatra Craiului, care nu și-ar dori ridicarea unui foișor pentru ca unii ”băieți se vor strânge să spargă semințe și să bea”.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...