ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se închide parcarea din Piața Unirii. Vezi unde vor parca riveranii!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parcarea din Piața Unirii, din fața Palatului Baroc, va fi închisă săptămâna viitoare. Primarul a anunțat lista de străzi pe care parcarea va fi permisă în zona Piața Unirii. El susține că a stabilit o nouă modalitate de parcare pe aceste străzi, declarând că vrea să-i mulțumească și pe riverani, dar să asigure și locuri de parcare: „vorbim aici despre șapte străzi din zonă. Pe partea dreaptă vrem să poată parca doar riveranii, iar pe partea stângă să fie locuri de parcare Timpark.”

Străzile pe care se va parca după acest sistem sunt: Gheorghe Lazăr pe porțiunea Gheorghe Dima – Vasile Alecsandri, Emanuil Ungureanu pe tronsonul Gh. Lazăr – Gh. Dima, E. Grigorescu pe porțiunea Vasile Alecsandri – Gh. Dima, Regimentul 5 Vânători pe tronsonul Oituz – Piața Unirii, Matei Corvin pe tronsonul Oituz – Piața Unirii, George Coșbuc pe tronsonul Matei Corvin – Piața Țepeș Vodă, Paul Chinezul pe tronsonul George Coșbuc – Oituz.

Edilul a mai specificat că riveranii trebuie să meargă la primărie și să obțină un „carton ștampilat” care să facă dovada domiciliului și a permisiunii de a parca. Permisul de parcare va fi pus în zona parbrizului vehiculului pentru a fi observat de polițiștii locali din zonă. Dacă nu fac dovada acestui carton, riveranii își pierd dreptul la întâietate de a parca pe străzile menționate.

Nu vă pot spune exact când se va închide circulația și parcarea din Piața Unirii, pentru că depinde numai de constructor. Noi i-am dat voie să închidă circulația atunci când se mută cu lucrările. Asta se poate întâmpla în orice zi. Oamenii vor fi anunțați, doar că nu mai trebuie să luam vreo decizie în primărie, a completat Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore