Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bușoi va candida la europarlamentare din partea PNL. Mircea Diaconu rămâne, în continuare, pe listă

- Advertisement -

Primarul Nicolae Robu a vorbit astăzi despre candidații PNL Timiș la europarlamentare. Primarul s-a declarat cel mai încântat de candidatura lui Cristian Bușoi, fostul director al CNAS: „Este pe locul 4 pe liste, ceea ce înseamnă o recunoaștere pe de-o parte, a prestației excelente pe care el a avut-o cât a fost europarlamentar, a prestației la fel de bune avută la CNAS, în greaua funcție de președinte, o recunoaștere în egală măsură a capacității sale de a fi un bun candidat, și o recunoaștere a ceea ce înseamnă filiala PNL Timiș astăzi.”

În colegiul 3 se vor ține alegeri pentru desemnarea unui deputat care să o înlocuiască pe Maria Grapini. Primarul a subliniat că până miercuri trebuie depuse candidaturile. „Va urma să facem un sondaj pe colegiul 3, așa prevede procedura internă, ca pe lângă toate performanțele obținute de candidați, atât în viața profesională cât și în viața civică și politică să se procedeze la o consultare a electoratului”, a mai adăugat Nicolae Robu. Primarul a mai declarat că se pregătește pentru campania electorală și pentru atragerea voturilor populației de partea PNL. Pe lista cu candidați se mai află Adina Vălean, Norica Nicolai, Ramona Mănescu, fostul ministru al Transporturilor, Renate Weber, și Eduard Hellvig.

Alți doi candidați pentru europarlamentare sunt Claudia Benchescu, președinte CSL, și Mircea Diaconu, care deși are un dosar deschis pentru conflict de interese, va rămâne în continuare pe lista PNL, a menționat primarul : „Noi așteptam să vedem tratamentul final de care va beneficia Mircea Diaconu, un om excepțional pe care l-am cunoscut bine câtă vreme am fost colegi în senatul României”.

Decizia privind desemnarea candidaturii PNL la europarlamentare va fi luată în 20 martie. Robu a mai declarat că „PNL funcționează pe principii meritocratice, am promovat oameni de valoare, competenți , cinstiți, nu am avut probleme cu niciunul dintre colegii susținuți pe linie politică, toți au făcut cinste în funcțiile specifice.”

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore