ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A început demolarea garajelor! Prima stradă-Aurel Podeanu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Viceprimarul Traian Stoia a anunțat astăzi că s-a trecut la demolarea garajelor construite fără autorizație. Prima oprire a muncitorilor a fost pe strada Prof.Dr.Aurel Podeanu. Aceștia au primit ajutorul locatarilor din zonă, care și-au desființat singuri o parte din construcții. Pe porțiunea lăsată liberă se va construi de către municipalitate o șosea cu patru benzi cae va legea Stadionul de strada Stan Vidrighin. Stoia a mai adăugat că, în acea zonă, se vor desființa și grădinile din fața blocurilor  pentru că arată inestetic și probabil va fi construit un parc.

„Pe strada Podeanu, oamenii au început de bunăvoie să-și demoleze garajele. Pentru gunoaiele care ies de acolo, am vorbit cu directorul de la RETIM să trimită mașini să ia gratuit gunoaiele. Nu e bine daca se împrăștie. Asta face parte din efortul pe care îl face Primăria pentru a-și putea duce la bun sfârșit proiectele. Pe Podeanu e plin de grădini, de loturi îngradite. Ar trebui sa fie un parc, un bulevard frumos, să arate civilizat. Din pacate, mai este de parcurs o etapă. Vrem să facem 4 benzi, de la stadion pana la Stan Vidrighin  cu piste de biciclete, locuri de parcare etc. Lucrarea va fi gata până la toamnă.”

Primarul Nicolae Robu ținut să le mulțumească prorpietarilor de pe strada Podeanu pentru că au dat dovadă de spirit civic și de civilizație și au acceptat hotărârile municipalității, ba chiar au dat o mână de ajutor: „Vă spun că merge bine acțiunea de îndepărtare a garajelor, pe strada Podeanu cetățenii au înțeles că trebuie să își desfințeze garajele făcute fără autorizație, circa 10 au fost deja demoalte, eu am avut înțelegere și, pe lângă că am amânat din toamnă pentru primăvara, le-am mai dat un răgaz până săptămâna viitoare să își mute lucrurile depozitate, și vreau să le și mulțumesc pentru atitudinea civică pe care o au, pentru maniera civilizată cu care s-au comportat, drept urmare din partea mea au avut parte de o atitudine înțelegătoare.”

Edilul a mai declarat că își dorește ca și ceilalți posesori de garaje să acționeze similar, și întreaga situație să se rezovle amiabil, mai ales că primarul nu consideră că cetățenii ar fi devină pentru că s-au construit acele garaje. Primarul a acuzat vechea administrație și a susținut că dacă el ar fi fost primar atunci aceste construcții nu ar fi existat.

„Mă aștept ca și ceilalți cetățeni care au garaje construite fără autorizație să procedeze la fel, să fie cooperanți, și să rezolvăm amiabil, fără să ajungem la resentimente pentru că nu e cazul, nu e vina lor că si-au ridicat garajele pentru că au fost lăsați, eu dacă aș fi fost primar atunci nu i-aș fi lăsat și nu s-ar fi ajuns la situația de acum în care garajele strică aspectul si functionalitatea orașului. Dacă iubim Timișoara și vrem ca pretențiile noastre de „Mica Viena” să fie reale, atunci trebuie să ne comportăm ca într-un oraș de 5 stele și să facem ca în spatele acestor pretenții să existe realități de susținere a lor.”

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore