Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prăbuşire de gard peste maşina unui „savoiard”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

După ce Primăria Municipiului Timişoara a „lăsat pe mâna” celor de la compania Romprest Service, lucrările de reabilitare a spaţiilor publice din centrul istoric, aceştia s-au şi apucat de treabă. Alternanţa nămolurilor cu „gropi ale Marianelor”, a pietrelor, bucăţilor de pietre, lemnelor, bucăţilor de lemne,precum şi a mini-podurilor improvizate, au transformat Piaţa Unirii într-o serie de capcane. Ai nevoie să ajungi pe una dintre străzile de acolo? Echipează-te cu răbdare şi renunţă la ideea de a ajunge la destinaţie cu ţinuta imaculată. Recent, vicepreşedintele Memorialului Revoluţiei, şi-a rupt mâna pe şantierul de lângă Piaţa Libertăţii.Răspunsul primarului Nicolae Robu cu privire la acest incident a fost simplu, deşi îşi prezintă părerile de rău, nu este vina Primăriei, responsabilitatea fiind a celor de la Romprest. Însă, nu doar pietonii sunt expuşi a fi victime ale şantierelor, ci şi şoferii. Nefericitul conducător auto ce şi-a parcat autoturismul pe strada Eugeniu de Savoya a avut surpriza de a se trezi cu … un gard pe maşină. Şi-a luat măsurile împotriva temperaturilor scăzute şi naiv, a presupus că este îndeajuns, însă puţin ştia despre metamorfozarea într-un gladiator, odată ajuns în centru.

Durata proiectelor este estimată undeva la 21 de luni, să înceapă jocurile.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare