ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident violent, din cauza zăpezii, pe Calea Lugojului. Doi tineri şi-au pierdut viaţa FOTO/VIDEO ( +18 ANI ) Imagini cu impact emoţional !

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În această dimineaţă, în jurul orei 7:30, a avut loc un nou accident mortal  în Timişoara. O fată şi un băiat care se deplasau, cu maşina, pe Drumul E70 Timişoara-Lugoj, s-au izbit violent de un stâlp de iluminat de pe marginea şoselei, după ce autoturismul a părăsit carosabilul. Cei doi tineri au rămas încarceraţi, însă şi-au pierdut viaţa în momentul impactului autoturismului cu soclul din beton al stâlpului.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani şi tânăra de numai 24, aflaţi într-un Opel Astra break, se deplasau cu viteză mare din ceea ce se pare, întrucât maşina nu a mai putut fi controlată de şofer, aici adăugându-se şi zăpada aşternută în cursul acestei nopţi pe drumurile din Timişoara.

Maşina, înmatriculată în judeţul Botoşani, a fost distrusă în totalitate, poliţiştii timişoreni pornind o anchetă în vederea stabilirii cauzelor exacte ale acestui tragic eveniment.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=lZM9_0d1Z3Y&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore