Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident violent, din cauza zăpezii, pe Calea Lugojului. Doi tineri şi-au pierdut...

Accident violent, din cauza zăpezii, pe Calea Lugojului. Doi tineri şi-au pierdut viaţa FOTO/VIDEO ( +18 ANI ) Imagini cu impact emoţional !

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În această dimineaţă, în jurul orei 7:30, a avut loc un nou accident mortal  în Timişoara. O fată şi un băiat care se deplasau, cu maşina, pe Drumul E70 Timişoara-Lugoj, s-au izbit violent de un stâlp de iluminat de pe marginea şoselei, după ce autoturismul a părăsit carosabilul. Cei doi tineri au rămas încarceraţi, însă şi-au pierdut viaţa în momentul impactului autoturismului cu soclul din beton al stâlpului.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani şi tânăra de numai 24, aflaţi într-un Opel Astra break, se deplasau cu viteză mare din ceea ce se pare, întrucât maşina nu a mai putut fi controlată de şofer, aici adăugându-se şi zăpada aşternută în cursul acestei nopţi pe drumurile din Timişoara.

Maşina, înmatriculată în judeţul Botoşani, a fost distrusă în totalitate, poliţiştii timişoreni pornind o anchetă în vederea stabilirii cauzelor exacte ale acestui tragic eveniment.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=lZM9_0d1Z3Y&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...