ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident! Un şofer a reuşit performanţa să pună la pământ şase stâlpi de pe marginea drumului la intrare în Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident în această dimineaţă pe Calea Lugojului din Timişoara, unde, şoferul unui autoturism marca Ford Focus, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un stâlp la intrare în oraş.

Şoferul care venea dinspre Lugoj şi mergea înspre Timişoara, la intrarea în oraş, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autoturismul de un stâlp de pe marginea drumului. Şoferul nu a fost rănit dar maşina a suferit daune importante. În urma loviturii, alţi cinci stâlpi au picat la pământ blocând efectiv traficul pe un sens la intrarea în oraş. La faţa locului a sosit de urgenţă un echipaj al Poliţiei Rutiere, care a dirijat traficul în zonă.

Accidentul a scos la iveală proasta calitate a stâlpilor de beton, care sunt un real pericol pe marginea drumului, şi nepăsarea firmelor de cablu care nu au luat nici până acum măsuri să ducă cablurile în subteran, chiar dacă primarul Nicolae Robu a anunţat cu ceva vreme în urmă că va trece la tăierea cablurilor.

NESIMŢIREA celor de la Enel, nu cunoaşte limite. De la ora 06:30 şi până la această oră când am editat materialul, aproximativ ora 09:00, nici un angajat al companiei nu a apărut la locul accidentului să oprească alimentarea cu curent, chiar dacă poliţiştii rutieri au solicitat intervenţia acestora imediat după producerea accidentului. În ,,ŢARA LU’ PAPURĂ VODĂ” nimeni nu răspunde pentru incompetenţă sau nepăsare…

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ibYkF7HiWXE&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore