ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A accidentat GRAV o femeie care traversa neregulamentar și a FUGIT de la locul faptei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 28 ianuarie 2015, în jurul orei 17:25, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Ștefan cel Mare din Timişoara.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat a condus un autoturism pe strada pe care a avut loc accidentul, dinspre Bulevardul Eroilor de la Tisa înspre strada 1 Decembrie 1918, iar la un moment dat a accidentat un pieton, care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului, pietonul, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Timişoara, a suferit răni grave. Șoferul care care se afla la volanul autovehicului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind depistat ulterior. Acesta este un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Timişoara.

Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore