Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cine-o pus bețâcu-n drum…? Caz ȘOCANT la Timișoara. Un bărbat beat, zăcea LAT pe mijlocul străzii FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Un timișorean a tras o sperietură soră cu moartea, azi dimineață. În jurul orei 3:00, acesta se deplasa cu mașina personală spre domiciliu, după ce și-a încheiat ziua de lucru, iar aproape de casă era cât pe ce să se urce cu mașina peste un bărbat care zăcea lat pe mijlocul străzii, beat criță, așa cum se poate vedea și din imaginile de mai jos.

”Abia l-am văzut, dar bine că nu am trecut peste el, sau că nu l-am lovit. Am oprit și eu mașina, acolo, în mijlocul drumului și am încercat să-l trezesc, iar după câteva încercări am și reușit. Era atât de beat încât nu s-a putut ridica pe picioare nici ajutat. Între timp l-am luat de-o mână și am reușit să-l duc până pe marginea drumului, pentru a nu-i fi pusă viața în pericol!” ne-a povestit șoferul care a evitat astfel o dramă.

Acesta poate fi motivul pentru care ”pasionații” de grade distilate ar trebui să gândească de două ori înainte de a se pune pe ”treabă”, sau mai bine spus pe prea multă ”treabă”, întrucât pot ajunge să-și pună propriile vieți în pericol sau mai mult de atât pot pune și viețile celor din jur în primejdie. Țineți cont de sfatul care rulează mai mereu la posturile de televiziune! ”EVITAȚI CONSUMUL EXCESIV DE ALCOOL!”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare