Cine-o pus bețâcu-n drum…? Caz ȘOCANT la Timișoara. Un bărbat beat, zăcea LAT pe mijlocul străzii FOTO

- Advertisement -

Un timișorean a tras o sperietură soră cu moartea, azi dimineață. În jurul orei 3:00, acesta se deplasa cu mașina personală spre domiciliu, după ce și-a încheiat ziua de lucru, iar aproape de casă era cât pe ce să se urce cu mașina peste un bărbat care zăcea lat pe mijlocul străzii, beat criță, așa cum se poate vedea și din imaginile de mai jos.

”Abia l-am văzut, dar bine că nu am trecut peste el, sau că nu l-am lovit. Am oprit și eu mașina, acolo, în mijlocul drumului și am încercat să-l trezesc, iar după câteva încercări am și reușit. Era atât de beat încât nu s-a putut ridica pe picioare nici ajutat. Între timp l-am luat de-o mână și am reușit să-l duc până pe marginea drumului, pentru a nu-i fi pusă viața în pericol!” ne-a povestit șoferul care a evitat astfel o dramă.

Acesta poate fi motivul pentru care ”pasionații” de grade distilate ar trebui să gândească de două ori înainte de a se pune pe ”treabă”, sau mai bine spus pe prea multă ”treabă”, întrucât pot ajunge să-și pună propriile vieți în pericol sau mai mult de atât pot pune și viețile celor din jur în primejdie. Țineți cont de sfatul care rulează mai mereu la posturile de televiziune! ”EVITAȚI CONSUMUL EXCESIV DE ALCOOL!”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare