Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Maşină cu rulotă spulberate de tren lângă Lovrin. Sfântul Andrei l-a „scăpat” pe şofer de la o nenorocire FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Miercuri, 12 februarie 2014, în apropiere de localitatea timişeană Lovrin, a avut loc un accident în care un autoturism care tracta şi o rulotă au fost spulberate de tren. Maşina, Volkswagen Golf înmatriculată în Olanda, se deplasa pe DN6 ,iar la trecerea de cale ferata soferul olandez a scăpat ca prin urechile acului fiind „păzit” de crucea Sfântului Andrei, motivul impactului fiind, conform şoferului, cedarea sistemului de frânare al maşinii. Autoturismul a fost izbit mai puternic în parte din spate şi în rulotă, ambele vehicule fiind distruse. Olandezul are doar câteva răni superficiale, fiind mai mult şocat de cele întâmplate. După ce trenul care a intrat în cele două vehicule, acestea au fost târâte câteva zeci de metri, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a debarasa linia de cale ferată, pentru ca circulaţia feroviară să poată fi reluată.

Poliţia face cercetări, fiind necesară o expertiză tehnică a maşinii pentru a constata dacă şoferul olandez a declarat adevărul sau este doar o scuză pentru a nu fi obligat la plata despăgubirilor.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=oUXrEpUtugA&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. daca vor sa verifice franele ar fi bine sa inceapa cu franele rulotei..pt ca daca pe rulota nu prind bine franele cand pui frana brusc te impunge din spate..si normal ca nu mai apuci sa franezi la timp…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare