Maşină cu rulotă spulberate de tren lângă Lovrin. Sfântul Andrei l-a „scăpat” pe şofer de la o nenorocire FOTO/VIDEO

1
914

Miercuri, 12 februarie 2014, în apropiere de localitatea timişeană Lovrin, a avut loc un accident în care un autoturism care tracta şi o rulotă au fost spulberate de tren. Maşina, Volkswagen Golf înmatriculată în Olanda, se deplasa pe DN6 ,iar la trecerea de cale ferata soferul olandez a scăpat ca prin urechile acului fiind „păzit” de crucea Sfântului Andrei, motivul impactului fiind, conform şoferului, cedarea sistemului de frânare al maşinii. Autoturismul a fost izbit mai puternic în parte din spate şi în rulotă, ambele vehicule fiind distruse. Olandezul are doar câteva răni superficiale, fiind mai mult şocat de cele întâmplate. După ce trenul care a intrat în cele două vehicule, acestea au fost târâte câteva zeci de metri, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a debarasa linia de cale ferată, pentru ca circulaţia feroviară să poată fi reluată.

Poliţia face cercetări, fiind necesară o expertiză tehnică a maşinii pentru a constata dacă şoferul olandez a declarat adevărul sau este doar o scuză pentru a nu fi obligat la plata despăgubirilor.

Spune-ţi opinia civilizat!

1 COMENTARIU

  1. daca vor sa verifice franele ar fi bine sa inceapa cu franele rulotei..pt ca daca pe rulota nu prind bine franele cand pui frana brusc te impunge din spate..si normal ca nu mai apuci sa franezi la timp…

Comments are closed.