ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei bărbaţi din Kosovo, prinşi de poliţiştii de frontieră după ce au trecut graniţa ilegal în judeţul Timiş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri dimineaţă, poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat pe câmp in apropierea frontierei un grup de migranţi, format din trei bărbaţi. Persoanele descoperite nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, poliţiştii i-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei.

Acolo s-a stabilit că bărbaţii depistaţi sunt cetăţeni din Kosovo cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat cu trenul până în localitatea sârbească Vrsac după care au venit până aproape de frontieră cu un taxi Mai departe au pornit pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii. Cei trei au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen, acili unde doreau să ajungă în final.

Pe numele celor trei kosovari au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun. (Foto: Arhivă)

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore