Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportOvidiu Petre despre rezultatele slabe din amicale: Altădată am bătut tot în...

Ovidiu Petre despre rezultatele slabe din amicale: Altădată am bătut tot în pregătiri şi am făcut 2 puncte în 5 etape

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ovidiu Petre, căpitanul lui Poli Timişoara, echipa revenită după un stagiu de pregătire în Turcia, a declarat miercuri că toţi colegii săi s-au concentrat pe pregătirea fizică, acum fiind pregătiţi 100% pentru partidele importante din Liga I.

”Pentru mine cantonamentul a fost ca şi toate celelalte, concentrat pe pregătirea fizică, departe de vremea rea de aici şi de terenurile grele din ţară. Sunt obişnuit cu aceste perioade, un cantonament de zece zile nu are cum să nu te încarce. Ne-am pregătit la capacitate maximă şi în mod normal ar trebui să fim pregătiţi 100% pentru reluarea campionatului” a mărturisit căpitanul alb-negrilor.
Mijlocaşul central al lui Poli a „motivat” rezultatele deloc strălucitoare din testele de verificare, bănăţenii reuşind să obţină o singură victorie în faţa celor de la FK Zeta Golubovici: ”Rezultatele mai slabe au venit şi pe fondul oboselii. Ne-am pregătit foarte bine fizic. Să ne amintim însă că altădată am bătut tot în pregătiri şi am pbţinut apoi doar două puncte în primele cinci etape. Cel mai important lucru este că suntem sănătoşi. Ne aşteaptă un retur de foc şi este foarte important primul meci. Atuurile noastre în retur trebuie să fie munca şi unitatea grupului. Trebuie să arătăm seriozitate şi să fim cât mai apropiaţi” a concluzionat Ovidiu Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare