Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimişoara Gospel Project pregăteşte un "workshop teaser" plin de jovialitate

Timişoara Gospel Project pregăteşte un „workshop teaser” plin de jovialitate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima repetiţie a celei de-a X-a ediţie Timişoara Gospel Project se va derula în perioada 15-16 martie. Acest atelier se adresează atât „clienţilor” fideli, dependenţi de T.G.P., cât şi celor tentaţi să participe. Acestora din urmă li se oferă acum ocazia să „probeze” acest proiect singular, recunoscut deja că o aventură muzicală de succes şi un fenomen cultural reprezentativ pentru spiritul Timişoarei. La eveniment sunt aşteptaţi toţi iubitorii de gospel, cu vârste cuprinse între 15 şi 99 de ani, „cu muzica în sânge şi un strop de nebunie”. Experienţa corală este binevenită, dar nu obligatorie şi nu se fac audiţii sau selecţii.

Cei interesaţi să cânte în cor sunt invitaţi să se înscrie începând cu 14 februarie pe site-ul oficial T.G.P., unde se găsesc informaţii suplimentare despre condiţiile de participare. Înscrierea la atelierul din martie nu reprezintă un angajament ferm de participare şi în iunie, dar organizatorii se aşteaptă ca majoritatea covârşitoare a celor care vor gusta pentru prima dată experienţa T.G.P. la acest „workshop teaser” să fie şi cei mai nerăbdători să se înscrie din nou şi pentru „maratonul de gospel” din iunie.

Îi avertizăm pe doritori că T.G.P. creează dependenţă. Este pur şi simplu o experienţă unică şi intensă, prea frumoasă ca să nu vrei să o repeţi. TGP înseamnă în acelaşi timp entuziasm contagios, spirit de echipă, muncă serioasă făcută de plăcere, oboseală care nici nu mai contează, distracţie, relaxare, bucurie, prietenie, încântare, surprize…Apropo, le pregătim şi timişorenilor o surpriză, nu doar coriştilor”, a declarat dirijorul şi initatorul proiectului, Dominic Samuel Fritz, care vine special din Germania pentru manifestările Asociaţiei.

Ediţia jubiliară „Gospel meets Symphony” ce va începe pe 13 iunie şi se va încheia în 21 şi 22 iunie cu două concerte eveniment, este reprezentată prin colaborarea unui cor fromat din 120 de amatori acompaniaţi de orchestra Filarmonicii şi a unui band rock, cu toţii reuniţi pentru a deschide noi porţi culturale. Partenerul ediţiei cu numărul zece T.G.P., este Filarmonica Banatul. Asociația Culturală TGP s-a constituit în iunie 2012, fondată de participanții la cea de-a VIII-a ediție Timișoara Gospel Project. Motto-ul Asociaţiei este “Talent, Generozitate, Pasiune”, spiritul care a fost „ingredientul secret” al succesului celor opt ediţii de Timişoara Gospel Project.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timişoara rămâne fără căldură! E.ON a întrerupt furnizarea de gaz către Colterm

Timişoara rămâne fără căldură. Compania E ON opreşte furnizarea de gaze către Colterm. Primarul...

Ovidiu Andriș, fondatorul Tribului Artistic, numit manager interimar al Filarmonicii Banatul

Ovidiu Andriș, fondatorul și președintele Trib’Art (Tribul Artistic), asociație din Timișoara ce derulează proiecte...

Corul Filarmonicii Banatul, concert gratuit de colinde la Muzeul de Arta

Muzeul de Artă Timișoara și Filarmonica Banatul Timișoara, în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021...