Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicu Alifantis cântă ”caritabil” la Timișoara. Cui vor fi donați banii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Concertul caritabil la care va lua parte cunoscutul artist român, Nicu Aifantis, va avea loc joi, 16 octombrie 2014, cu începere de la ora 19:00, fondurile obţinute din acest concert urmând a fi donate Casei de Copii “Hansel şi Gretel” din Buziaş.

”Clubul nostru este la al treilea eveniment de amploare după ce în anii trecuţi a organizat două spectacole caritabile de teatru împreună cu Maia Morgenstern, în urma cărora am reuşit, în parteneriat cu inimosul şi numerosul public timişorean, să donăm de fiecare dată peste 12.000 lei către Fundaţia “Cristian Şerban” în 2012 şi Casei de Copii “Hansel and Gretel” din Buziaş în 2013” anunță Ilie Lucian Stoinel, preşedintele Rotary Club Buziaş 2013-2014.

Invitaţiile la spectacol costă 50 lei şi se pot găsi la Filarmonica “Banatul”, între orele 15:00-18:00, Restaurant Karadorde, între orele 12:00-22:00, şi Toniq Bar între 9:00 şi 23:00. Biletele puse în vânzare sunt în limita stocului disponibil.

Marele artist folk nu va concerta singur, ci în compania trupei ZAN şi a invitatului său special, Mihai Neniță.

”Mulţumim pe această cale partenerului Filarmonica “Banatul” şi sponsorilor: Check Inn Hotel, Paralela 45, Grafoprint, Banat Mandria, Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană, RATT, SDM, dar nu înainte de a mulţumi anticipat publicului timişorean ce îl dorim alături de noi, ca de fiecare dată” mai precizează Stoinel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cinci școli din Timișoara, dotate cu senzori pentru detecția dioxidului de carbon și a nivelului de temperatură și umiditate

Primăria Timișoara a montat senzori pentru detecția dioxidului de carbon, a nivelului de temperatură...

Spitalul Victor Babeş din Timişoara nu va avea probleme cu încălzirea! A primit ca donaţie un cazan nou

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a primit ca donaţie un nou cazan termic,...

Aparat pentru testarea rapidă a bolilor infecțioase, inclusiv COVID-19, primit ca donaţie de Spitalul Victor Babeş din Timişoara

Spitalul Victor Babeş din Timişoara a primit ca donaţie un analizator multiparametric, din partea...