ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bilanțul perchezițiilor polițiștilor și jandarmilor din Timiș: Mii de pachete cu țigări, alcool și bani VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În urma percheziţiilor desfăşurate de poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi din Timișoara, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, s-au descoperit diverse bunuri şi sume de bani.

Oamenii legii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3.800 pechete de ţigări, 1.472 litri alcool precum şi diverse sume de bani, peste 51.800 lei şi peste 33.900 euro. S-a mai descoperit şi o puşcă cu aer comprimat deţinuta fără forme legale. Prejudiciul estimat se ridică la suma de 1.100.000 lei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare vor proceda la audierea unui număr de peste 30 de persoane, urmând ca faţă de suspecţi să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Cercetările în cauză continuă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. La acţiune au participat 150 polististi de frontieră, 25 jandarmi şi 75 poliţişti.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=tdNgYAHBwdI&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore