Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bilanțul perchezițiilor polițiștilor și jandarmilor din Timiș: Mii de pachete cu țigări, alcool și bani VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În urma percheziţiilor desfăşurate de poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi din Timișoara, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, s-au descoperit diverse bunuri şi sume de bani.

Oamenii legii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3.800 pechete de ţigări, 1.472 litri alcool precum şi diverse sume de bani, peste 51.800 lei şi peste 33.900 euro. S-a mai descoperit şi o puşcă cu aer comprimat deţinuta fără forme legale. Prejudiciul estimat se ridică la suma de 1.100.000 lei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare vor proceda la audierea unui număr de peste 30 de persoane, urmând ca faţă de suspecţi să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Cercetările în cauză continuă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. La acţiune au participat 150 polististi de frontieră, 25 jandarmi şi 75 poliţişti.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=tdNgYAHBwdI&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare