Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pieton rănit pe DN 6! Bărbatul mergea azi-noapte, nesemnalizat, pe carosabil, aproape de Lovrin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Luni, 15 septembrie 2014 s-a dovedit a fi o zi extrem de ghinionistă pentru un bărbat din Lovrin. În jurul orei 21:00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 6, în afara localităţii Lovrin.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, din Orşova, a condus un autoturism pe DN 6, iar la kilometrul 600, întuneric fiind, a surprins şi accidentat un pieton care se afla pe carosabil, fără a purta elemente reflectorizante.

În urma accidentului, pietonul, un bărbat de 45 de ani, cu domiciliul în Lovrin, a suferit răni uşoare. Șoferul autoturismului s-a pricopsit cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca polițiștii să ia măsurile ce se impun după finalizarea anchetei.

Foto:4.bp.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare