Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Juniorii lui Poli aduc victoria naționalei României U16, în ”amicalul” cu Serbia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Echipa națională a României Under 16 a jucat marți, 16 septembrie 2014, o partidă amicală împotriva selecționatei similare a Serbiei, ”tricolorii” mici reușind să se impună cu scorul de 2-1, într-o partidă disputată la Motru.

Din echipa României au făcut parte și trei jucători de la Poli Timișoara, toți trei integraliști în meciul disputat în Oltenia. Este vorba depre fundașul Cristian Podină, mijlocașul Vlad Dragomirrecent debutant la echipa mare a clubului de care aparține, deși are numai 15 ani-, care a fost și căpitanul ”tricolorilor” în partida de la Motru, și atacantul Andrei Mezin.

Mai mult decât atât, poliștii au adus victoria echipei naționale, cele două goluri fiind semnate de Dragomir (foto), care a marcat în minutul 37 și Mezin, care a punctat în minutul 64.

Joi, 18 septembrie 2014, se va derula încă un test contra Serbiei, la Drobeta Turnu Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare