Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCăruțele se inmulțesc! Poliția Locală ia măsuri împotriva căruțașilor care au ÎMPÂNZIT...

Căruțele se inmulțesc! Poliția Locală ia măsuri împotriva căruțașilor care au ÎMPÂNZIT Timișoara! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce la sfârșitul săptămânii trecute polițiștii locali au efectuat acțiuni pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule cu tracțiune animală pe raza municipiului Timișoara, fiind aplicate zece sancțiuni contravenționale, verificările au continuat și în cursul zilei de ieri.

Cu această ocazie, alte trei persoane care provin din Moșnița Veche au fost depistate pe Calea Buziașului și Bulevardul Sudului conducând vehicule cu tracțiune animală, fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei. Toți cei trei au fost sancționați cu câte 300 lei conform HCL 251/2002.

Acțiunile oamenilor legii vin ca urmare a sesizărilor primite de la cetățenii care au reclamat faptul că prezența căruțelor pe străzi duce la dificultăți în desfășurarea traficului rutier, deoarece acestea încurcă circulația autovehiculelor și îi pun în pericol pe ceilalți conducători auto precum și pe pietoni, iar în unele cazuri persoanele care conduc căruțe transportă cu acestea deșeuri, resturi de la construcții și alte asemenea obiecte, solicitând diverse sume de bani pentru a le transporta, dar pe care le abandonează în Timișoara și în localitățile din apropiere în locuri neautorizate. Poliția Locală Timișoara reamintește că în cazul repetării săvârșirii de astfel de fapte se va trece la confiscarea căruțelor. Cei care sunt ”încurcați” sau vor să reclame simpla prezență a căruțelor în Timișoara sunt rugați să apeleze cu încredere la dispeceratul Poliei Locale timișoara, al numărul de telefon 0256-968, sau 0256-246.112.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare