Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Velcea: Mergem mai departe, ne îndeplinim obiectivul. Nu avem altă variantă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Tehnicianul alb-negrilor nu s-a arătat deloc mulţumit după rezultatul negativ înregistrat de elevii săi la Piteşti, acolo unde Poli Timişoara a fost învinsă de FC Argeş cu scorul de 2-0. Velcea rămâne optimist şi încearcă să insufle asta şi jucătorilor pe care-i antrenează.

2-0 ruşinos pentru Poli Timişoara, în condiţiile în care, chair dacă UTA iese din caluclele promovării, având şanse din ce în ce mai mici, în cursă reapare Damila Măciuca – formaţie ce are şi un joc mai puţin disputat(!).

Vizibil dezamăgit de rezultatul din această etapă, Velcea conştientizează că totul se întâmplă datorită faptului că Petre & Co. s-au culcat pe-o ureche având impresia că sunt promovaţi deja în elita fotbalului românesc.

„Am pierdut pe o relaxare a jucătorilor noştri, imediat după pauză. Din păcate, fotbalul este deseori nedrept. După patru ocazii clare de gol în prima parte, în situații în care jucătorii noştri au fost singuri cu portarul, am primit două goluri în câteva minute. Din acel moment, desfăşurarea jocului ne-a devenit defavorabilă” a spus Velcea după partida din Trivale.

Nici faptul că Petrovic a fost eliminat nu a scăpat observaţiilor lui Velcea: „Din nou am rămas în zece oameni, pe o lipsă de atitudine care dă de gândit… Apoi am rămas în opt oameni în ultimele minute, la o problemă medicala a lui Redjepi. Toate aceste lucruri, cumulate au contribuit la înfrângere” a spus tehnicianul, care nu-şi pierde speranţa. „Cu toate acestea, trebuie să mergem mai departe încrezători să ne îndeplinim obiectivul. Nu avem altă variantă. Trebuie să ne trezim repede, să ne jucăm şansa până la capăt!” a încheiat Valentin Velcea, antrenor principal Poli Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare