Velcea: Mergem mai departe, ne îndeplinim obiectivul. Nu avem altă variantă

- Advertisement -

Tehnicianul alb-negrilor nu s-a arătat deloc mulţumit după rezultatul negativ înregistrat de elevii săi la Piteşti, acolo unde Poli Timişoara a fost învinsă de FC Argeş cu scorul de 2-0. Velcea rămâne optimist şi încearcă să insufle asta şi jucătorilor pe care-i antrenează.

2-0 ruşinos pentru Poli Timişoara, în condiţiile în care, chair dacă UTA iese din caluclele promovării, având şanse din ce în ce mai mici, în cursă reapare Damila Măciuca – formaţie ce are şi un joc mai puţin disputat(!).

Vizibil dezamăgit de rezultatul din această etapă, Velcea conştientizează că totul se întâmplă datorită faptului că Petre & Co. s-au culcat pe-o ureche având impresia că sunt promovaţi deja în elita fotbalului românesc.

„Am pierdut pe o relaxare a jucătorilor noştri, imediat după pauză. Din păcate, fotbalul este deseori nedrept. După patru ocazii clare de gol în prima parte, în situații în care jucătorii noştri au fost singuri cu portarul, am primit două goluri în câteva minute. Din acel moment, desfăşurarea jocului ne-a devenit defavorabilă” a spus Velcea după partida din Trivale.

Nici faptul că Petrovic a fost eliminat nu a scăpat observaţiilor lui Velcea: „Din nou am rămas în zece oameni, pe o lipsă de atitudine care dă de gândit… Apoi am rămas în opt oameni în ultimele minute, la o problemă medicala a lui Redjepi. Toate aceste lucruri, cumulate au contribuit la înfrângere” a spus tehnicianul, care nu-şi pierde speranţa. „Cu toate acestea, trebuie să mergem mai departe încrezători să ne îndeplinim obiectivul. Nu avem altă variantă. Trebuie să ne trezim repede, să ne jucăm şansa până la capăt!” a încheiat Valentin Velcea, antrenor principal Poli Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare