Salvaţi de jocul rezultatelor! FC Argeş Piteşti 2-0 Poli Timişoara

- Advertisement -

Cu un picior în prima ligă, elevii lui Velcea au clacat la Piteşti. Alb-negrii au suferit o nouă înfrângere, iar promovarea e, încă, departe. Alb-violeţii s-au impus cu 2-0, dar cele mai bune rezultate vin de la Măciuca şi Târgu Mureş, unde Corona a fost înfrântă, iar UTA a scos doar un punct. Poli rămâne pe prima poziţie în B2, dar promovarea poate fi pusă în pericol.

Poli Timişoara a visat frumos, până azi, când, odată cu meciul de la Piteşti, visul s-a transformat într-un coşmar. Partida din Trivale a început prost şi s-a terminat şi mai prost. Piteştenii au ameninţat poarta apărată de Kirev, având prima ocazie chiar în minutul 4, pentru ca abia în minutul 9, Trandu să încerce prima dată deschiderea scorului din partea bănăţenilor, printr-o lovitură liberă. Minutul 24 avea să aducă cea mai importantă fază a timişorenilor la poarta lui Croitoru, când Szekely fiind foarte aproape de a relua mingea spre poartă din şase metri, însă apărarea argeşeană reuşeşte să scape cu faţa curată. Chiar dacă jocul nu a fost unul slab din punct de vedere al ocaziilor la poarta gazdelor, Poli nu reuşea să înscrie, rezultatul după primele 45 de minute fiind 0-0.

Ieşirea de la cabine a însemnat şi începerea dezastrului pentru alb-negrii, FC Argeş reuşind să deschidă scorul prin Popa, care face 1-0 cu un şut din şase metri în minutul 47. Nici nu apăcă să se dezmeticească bănăţenii, că schipa din trivale îşi dublează avantajul după doar cinci minute, Ivănică înscriid cu capul pentru 2-0. Deşi au încercat şut după şut, mai întâi prin Boştină (minutul 66) şi prin Trandu (minutul 68), alb-negrii nu reuşesc decât să rămână, pentru a câta oară(?), în zece oameni, Petrovic fiind eliminat pentru cumul de galbene (minutul 80). Poparadu a fost singurul care şi-a mai încercat norocul, în minutul 85, pentru ca mai apoi, după doar un minut, timişorenii să rămână în doar opt jucători de câmp după accidentarea lui Sakir, nevoit să iasă de pe teren, Velcea epuizând deja toate cele trei înlocuiri. Scorul final de 2-0 lasă din nou un gust amar, mai ales dacă ne uitm în curtea adversarilor direcţi la promovare, Corona Braşov şi UTA Arad.

Echipa braşoveană a pierdut, scor 1-0, pe terenul celor de la Damila Măciuca, în timp ce arădenii au terminat la egalitate, scor 0-0 la FCM Târgu Mureş. Rezultatele aproape o scot din calculele promovării pe UTA, însă în joc intră Damila Măciuca. Mai jos aveţi rezultatele etapei cu numărul 25:
– FC Argeş Piteşti 2-0 Poli Timişoara;
– Damila Măciuca 1-0 Corona Braşov;
– FCM Târgu Mureş 0-0 FC UTA Arad;
– CSM Râmnicu Vâlcea 0-1 CS Mioveni;
– Luceafărul Oradea 3-0 Unirea Alba Iulia (la masa verde).

FC Argeş Piteşti: Croitoru, Voicu (c), Vişa, Negoiţă, Briceag, Popa, Răuţă, Cârstoiu, Manole (min. 88 – Iancu), Ivănică, Dulcea (min. 78 – Rover Cârstea). Antrenor: Iulian Crivac.

Poli Timişoara: Kirev – Sakir, Petrovic, Şeroni, Marovic – Bărbuţ, Petre (c), Trandu (min. 77 – Dobricean), Bălace (min. 67 – Poparadu) – Boldea (min. 65 – Boştină), Szekely. Antrenor: Valentin Velcea.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare