Taximetriştii-timişoreni-luaţi-la-bani-mărunţi-de-Poliţia-Rutieră24
foto: Radu Constantin

În perioada 8 – 11 septembrie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. În acest timp au fost constatate 13 infracţiuni şi aplicate 1.275 de sancţiuni contravenţionale, 337 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 592 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Oamenii legii au mai reţinut în vederea suspendării 27 de permise de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire sau au depăşit limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. De asemenea, au fost retrase 35 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.