Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zeci de PERCHEZIȚII, pe raza judeţului Timiş, la contrabandiști. Polițiștii și jandarmii și-au unit FORȚELE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Începand cu luna martie a acestui an, poliţiştii de frontieră au iniţiat un complex de măsuri informativ-operative, în vederea destructurării unei reţele de contrabandişti de alcool şi ţigări. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Din actele efectuate în cauză, poliţiştii de frontieră s-au sesizat în legătură cu activităţile infracţionale desfăşurate de mai multe persoane, în cauză stabilindu-se existenţa şi funcţionarea unei grupări infracţionale constituite din persoane implicate, în diferite forme de participaţie, în colectarea şi revânzarea ţigaretelor de contrabandă.

În prezent sunt în desfăşurare nu mai puțin de 54 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţului Timiş, în localităţile Sânnicolau Mare, Dudeşti Vechi, Variaş, Lovrin, Igriş, Cenad, Teremia Mare, Saravale şi Valcani. La această acțiune de mare amploare participă poliţişti de frontieră, jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timișoara şi poliţişti din cadrul I.P.J. Timiș, fiind puse în aplicare 15 mandate de aducere.

Acțiunea din această dimineață este desfășurată în urma unui flagrant pe frontiera verde, care a avut loc in cursul noptii, unde au fost depistați doi cetățeni români care încercau să introducă ilegal în țară 4.000 de pachete cu țigări.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare vor proceda la audierea unui număr de peste treizeci de persoane, urmând ca faţă de suspecti să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Cercetările în cauză continuă, la finalizarea acestora urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare