Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii au descins la un medic și la două clinici medicale, la Timișoara. Cum au descoperit prejudiciul de 1.000.000 de lei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 12 noiembrie 2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează patru percheziţii pe raza municipiului Timişoara, trei la sediul unor firme şi una la domiciliul unei persoane, pentru probarea activităţii infracţionale a două persoane bănuite de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Conform cercetărilor efectuate de oamenii legii a reieşit că în perioada iunie 2013 – septembrie 2014, două femei, administratorul şi reprezentantul unei clinici medicale, ar fi fraudat Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, prin raportarea unor servicii medicale fictive şi, ulterior decontarea acestora prin intermediul Casei Judeţene de Sănătate Timiş.

În fapt, cele în cauză sunt bănuite că ar fi raportat şi obţinut decontarea a 800 de consultaţii de planning familial, întocmind în fals documentaţia necesară. Datele persoanelor care figurează în evidenţele de consultaţii ale clinicii ar fi fictive, existând suspiciuni că ar fi fost preluate din evidenţele unei alte societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 1.000.000 de lei.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şu uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Percheziții DIICOT – 7 descinderi domiciliare și la sediile de firmă a 3 suspecți cercetați pentru acces ilegal la un sistem informatic

În acest moment, pe raza municipiului Timișoara sunt în derulare o serie de activități...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...