ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO! „Distracţie” în Parcul Rozelor din Timişoara. Bănci şi coşuri de gunoi vandalizate şi aruncate în Bega

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Distrugerea bunurilor de pe domeniul public a devenit o distracţie din ce în ce mai des întâlnită în Timişoara, acolo unde aproape săptămânal Poliţia Locală emite comunicate de presă anunţând că a prins din nou cetăţeni care aruncau jardiniere cu muşcate în Bega.

Pe adresa redacţiei Vocea Timişului au ajuns mai multe imagini care arată cum au fost distruse mai multe bănci şi un coş de gunoi din Parcul Rozelor. Vandalii nu s-au mulţumit numai să distrugă bunurile, ci le-au şi aruncat în Bega. Pentru că nu au fost suprinşi de oamenii legii, aceştia vor rămâne nepedepsiţi. Însă, cei care sunt surprinşi în flagrant plătesc cu vârf şi îndesat distracţia de moment. Pe lângă amendă, vandalii sunt „cadorisiţi” şi cu dosare penale pentru distrugere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore