AcasăStiriFOTO! "Distracţie" în Parcul Rozelor din Timişoara. Bănci şi coşuri de gunoi...

FOTO! „Distracţie” în Parcul Rozelor din Timişoara. Bănci şi coşuri de gunoi vandalizate şi aruncate în Bega

Distrugerea bunurilor de pe domeniul public a devenit o distracţie din ce în ce mai des întâlnită în Timişoara, acolo unde aproape săptămânal Poliţia Locală emite comunicate de presă anunţând că a prins din nou cetăţeni care aruncau jardiniere cu muşcate în Bega.

Pe adresa redacţiei Vocea Timişului au ajuns mai multe imagini care arată cum au fost distruse mai multe bănci şi un coş de gunoi din Parcul Rozelor. Vandalii nu s-au mulţumit numai să distrugă bunurile, ci le-au şi aruncat în Bega. Pentru că nu au fost suprinşi de oamenii legii, aceştia vor rămâne nepedepsiţi. Însă, cei care sunt surprinşi în flagrant plătesc cu vârf şi îndesat distracţia de moment. Pe lângă amendă, vandalii sunt „cadorisiţi” şi cu dosare penale pentru distrugere.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente