Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După umbreluțele colorate, Noi Re-Creăm aduce la Timișoara Târgul V&H (Vintage și Handmade)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 15-16 noiembrie 2014, asociația organizează Târgul V&H (Vintage și Handmade) într-o locație nonconformistă și adecvată tematicii (Porto Arte). În cadrul târgului vor fi promovate hainele, accesoriile, obiectele vintage și handmade, într-o atmosferă specifică anilor inocenți.

Conceptul tradițional de târg va fi completat de elemente inedite: muzica perioadelor ’20-’60, proiecție de film mut, prezentare de modă, atelier de reinventare a garderobei și nelipsita roată a norocului din târgurile de altădată. Participanții vor putea servi o cafea aromată direct din bicicleta-cafenea, sosită parcă și ea din alte timpuri.

Toți cei interesați și pasionați de conceptele vintage și handmade sunt invitați să se întoarcă în timp pentru câteva ore, să pătrundă în spiritul acestui eveniment, plecând acasă cu un obiect, un accesoriu sau doar cu o amintire a vremurilor trecute. Nu vă sfiiți să aduceți cu voi o piesă vestimentară sau un accesoriu pentru a fi re-creat, re-interpretat în cadrul atelierului de creație.

Evenimentul poate fi găsit și pe pagina Facebook a asociației Noi Re-Creăm, unde sunt oferite detalii despre expozanții din cadrul târgului. Intrarea este de 5 lei sub formă de donație, care permite participarea la roata norocului și prin care va fi finanțat un proiect ecologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare