ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 60 de pachete de țigări, confiscate de la un comerciant de pe b-dul Gh. Lazăr. Ce paravan avea femeia pentru marfa ilegală

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Timișoara a depistat astăzi o femeie care, pe lângă laptele și brânza ținute la vedere pentru vânzare, făcea trafic cu țigări de contrabandă. Aflați în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice, speculanta patrulă de jandarmi au depistat-o, identificând-o ulterior ca fiind o femeie în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în comuna Săcălaz, având inițialele V.M.

Femeia care vindea produsele lactate pe bulevardul Gheorghe Lazăr avea asupra ei peste 60 de pachete de țigări de contrabandă cu timbru de duty-free, de diferite mărci, pe care le ascundea în spatele sticlelor de lapte și a pungilor cu brânză.

Pe numele acesteia au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere sau comercializare de bunuri de contrabandă, iar țigările au fost confiscate.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore