AcasăStiriNational si InternationalAutostrada A1, ÎNCHISĂ pentru REPARAȚII! Vezi locația și perioada restricției!

Autostrada A1, ÎNCHISĂ pentru REPARAȚII! Vezi locația și perioada restricției!

Începând de luni, 7 septembrie 2015, de la ora 8:00, CNADNR anunță că pe Autostrada A1, Orăștie – Sibiu, va fi instituită restricția totală a traficului rutier, respectiv între Nod rutier Sălişte (km 270+020) – Nod rutier Cunţa (km 292+455). Restricția este necesară în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii (km 60+600 proiect).

”În conformitate cu prevederile Contractului “Proiectare şi Execuţie Autostrada Orăştie – Sibiu, lot 3, Antreprenorul are responsabilitatea deplină pentru remedierea defectelor apărute, atât în perioada de execuţie a lucrărilor, cât şi în perioada de garanţie (4 ani). Astfel, aceste lucrări de remediere vor fi executate pe riscul şi cheltuiala antreprenorului”, ne-a transmis CNADNR.

Experţii tehnici din partea antreprenorului şi cei din partea beneficiarului, au concluzionat faptul că apariţia şi evoluţia defectului (crăpătura) de la km 275+650 nu s-a cauzat unui fenomen de alunecare a terenului, ci unei tasări structurale pricinuită de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 – 2013.

În perioada de restricție totală, traficul rutier se va desfășura pe o rută alternativă, respectiv DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa.

Precizăm că perioada de închidere a circulaţiei este de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente