Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul Pirtea, soluţie pentru deblocarea proiectului autostrăzii Timişoara – Pancevo

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Aruncatul pisicii în curtea vecinului a devenit un sport pe care România și Serbia par să îl joace cu mare pasiune, atunci când vine vorba despre autostrada Timișoara – Pancevo. În vreme ce autoritățile sârbe susțin că drumul nu poate fi construit pentru că partea română nu și-ar fi respectat promisiunile, românii susțin că de vină ar fi vecinii noștri. Deputatul PNL, Marilen Pirtea a propus ao soluție pentru ca șoseaua de mare viteză să poată fi construită.

„Ştiu care au fost etapele, dar ce aş vrea să fac este un apel la colegii parlamentari, că sunt din PNL sau că sunt din PSD şi mă refer la Eugen Dogariu, Matei Suciu şi Ben-Oni Ardelean că sunt membrii ai Grupului de prietenie parlamentar cu Serbia şi plecând de la ei putem să facem unele demersuri pe care să le susţinem cu toţii ca să convingem guvernul să achite această parte de bani pe care România a asumat-o, dar nu a plătit-o, aşa cum spune guvernul Serbiei, ei făcându-şi termenele lor şi noi nefăcându-ne aceste termene şi pierzând această prioritate. Pentru noi judeţul Timiş argumentele de a avea o astfel de autostradă sunt extrem de clare şi nu trebuie spuse, pentru restul ţării nu cred că contează extrem de mult, dar noi ar trebui să luptăm pentru acest proiect”, a explicat parlamentarul de Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare