Liberala Gorghiu, convinsă că „orgoliosul” Dragnea îl atacă motivat pe „obedientul” Grindeanu

0
1061

Senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu, a descris în termeni extrem de duri luptele politice din PSD, din ultimele zile. Liberala crede că PSD nu va face demersurile pentru schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului şi că atacurile lui Liviu Dragnea la adresa premierului Grindeanu sunt lupte de orgoliu. Gorghiu este convinsă că premierul merită cu vârf şi îndesat să fie atacat, pentru că, spune ea, a fost obedient.

„Răspunsul meu este unul foarte simplu. Nu cred că PSD se îndreaptă spre niciun fel de schimbare a guvernului, aşa cum speră domnul Dragnea, ci către o pierdere a majorităţii parlamentare dacă vrea să îşi ducă demersul până la final Daddy Dragnea. (…) Este destul de bizar ca PSD să declanşeze această criză politică în interiorul acestui partid, doar pentru că are nişte proiecte politice proprii. (…) Mă deranjează că mai au timp de tot felul de nefăcute şi aţi văzut săptămâna aceasta cel puţin două subiecte îngrijorătoare odată cu renunţara la managementul privat din comapniile de stat (…) a doua este Legea salarizării unitare”, a explicat fosta şefă a liberalilor.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.