Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scaderi de salarii in Primaria Timisoara. Cine sunt angajatii de care primarul e nemultumit

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Salariile angajaţilor din administraţia locală din întreaga tară au crescut substanţial odată cu Legea salazării unitare adoptate de Parlamentul României.
Bucuria unor angajaţi din Primăria Timişoara a fost însă de scurtă durată, asta pentru că, printr-un proiect ce va ajunge marţi pe masa aleşilor locali din Timişoara, lefurile acestora se vor diminua.
Vizaţi sunt angajaţii de la Direcţia de Urbanism a primăriei, care, spune primarul Nicolae Robu, nu îşi fac treaba cum ar trebui.

Ideea diminuării lefurilor angajaţilor de pe C.D. Loga i-a venit primarului Timişoarei după ce doar jumătate din timişorenii care au imobile în paragină au putut fi supra impozitaţi.

Vina, spune Robu, le aparţine angajaţilor de la Direcţia de Urbanism, care nu ar fi făcut actele necesare în timp util. Proiectul privind scăderile salariale a fost postat pe site-ul primăriei fără anexă, astfel că deocamdată datele exacte legate de tăierile salariale nu sunt disponbile.

Primarul Nicolae Robu a precizat că se aşteaptă ca angajaţii vizaţi să acţioneze municipalitatea în instanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare