Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel mai mare târg de modă și design din vestul țării, Fashion Fridays Fair, e gata de start

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Design românesc autentic, colecţii special create pentru eveniment, accesorii inedite, produse de marochinărie, piese vestientare de calitate, workshop-uri, şedinţe foto, sesiuni de styling şi makeup – sunt doar câteva din ofertele de nerefuzat cu care Fashion Fridays vă aşteaptă în cele trei zile de târg, 22-24 octombrie 2014, între orele 10:00-21:00 la Continental Parc (Hotel Continental).

Creaţiile a peste 50 de designeri aşteaptă să fie probate şi luate acasă. Mai mult chiar, cea de-a patra ediţie nu a uitat nici de domni, cărora designerii le-au pregătit surprize plăcute pentru acest sezon. Printre numele cunoscute ale acestei ediţii se număra Adriana Delia Bărar, Diana Bobar, Sofia Afrenie, Elena Popescu, etc.

Fashion Fridays Fair, ediţia de toamnă, vine în întâmpinarea publicului timişorean cu o nouă secţiune – Ouţ Of The Closet, adresată atât pasionatelor de shopping şi reduceri, cât şi fetelor al căror dulap este neîncăpător, care ascund comori în cutii şi pe rafturi. Hainele şi accesoriile de care aţi uitat, pe care nu le-aţi purtat sau care pur şi simplu nu mai sunt pe placul vostru, îşi pot găsi o nouă casă la Fashion Fridays Fair.

Cea de-a patra ediţie a târgului aduce colecţii cu imprimeuri, în culori de impact şi forme futuriste dar, totodată, propoune linii clasice, retro şi texturi somptuoase. Nu lipsesc liniile sporty chic, în combinaţii dinamice şi glam.

”Doamnele care ne trec pragul în cele trei zile, au şansa de a câştiga sesiuni de styling şi premii oferite de partenerii evenimentului, Matrix şi Rimmel London. Intrarea pentru public este liberă!” ne-au comunicat organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO! Poliţiştii locali din Primăria Timişoara, mai tari ca Botezatu. Cum l-au certat pe reporterul Vocea Timişului că a venit la muncă în pantaloni...

Aveți treabă la Primăria Timișoara? Grijă mare la vestimentaţie, căci, mai nou, gardienii de...

4 reguli din lumea modei pe care le poţi aplica în amenajarea livingului

1. Exprimă-ţi personalitatea Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Marii designeri...

După umbreluțele colorate, Noi Re-Creăm aduce la Timișoara Târgul V&H (Vintage și Handmade)

În perioada 15-16 noiembrie 2014, asociația organizează Târgul V&H (Vintage și Handmade) într-o locație...