Târgul-de-Paște
Târgul de Paște

Târgul de Paște de la Timișoara se va deschide în câteva zile, anunță reprezentanții municipalității. Vizitatorii vor putea găsi aici produse alimentare specifice sărbătorilor pascale, dar și ornamente sau produse handmade.

„Primăria Municipiului Timişoara, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului, organizează în perioada 16 aprilie – 4 mai 2016, cea de – a noua ediţie a Târgului de Paşti. În Piaţa Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuţe, unde se vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon. Tot aici va fi amenajat şi un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice Sărbătorilor Pascale”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Pentru cei mici, autoritățile locale vor amenja Atelierul Iepuraşului, unde vor avea loc ateliere de încondeiat ouă, se vor realiza felicitări cu specific pascal, dar și se va picta ceramică şi se va exersa la roata olarului.

Târgul de Paști se va deschide în 16 aprilie, la ora 17.00, în Piața Victoriei, cu un concert susţinut de Fanfara “Timişoara Big Band”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here