ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PĂZEA! J’ de mii de ”roșii” s-au rostogolit în Piața Victoriei din Timișoara, mai ceva ca la Festivalul din Spania FOTO, da’ și VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piața Operei din Timișoara s-a înroșit joi, după ora 15:00, drept dovadă că Timișoara nu are doar manifestanți anti-”roșii”! Adică nu doar cei care sunt împotriva pedesereului ies în stradă ci și cei care sunt cu ei.

Așa cum era de așteptat, la evenimentul organizat de Unicul și prea-iubitul partid Comunist, ăăă pardon, Pontist, piața s-a umplut de ”roșii”. Zeci de mii de susținători fiind prezenți la marea defilare numită mai nou fleș-mop, sau flash-mob, pentru cei care au cunoștințe despre limba chineză, care va deveni obligatorie în școli, în locul orelor de religie, imediat după înscăunarea Unicului Conducător.

Aceștia s-au rostogolit mai ceva ca roșiile de la Buñol (Spania), de la celebrul festival unde spaniolii se bat cu roșii… roșii adevărate, nu de-astea de-a lu’ Mr. Pârț, care a schimbat sloganul electoral, cu doar două zile înainte de alegeri, ca intelectualii țării să nu se prindă de la bun început. Noul motto al partidului este: ”Noi gândim la fel, mințim la fel, furăm la fel și nimeni n-are cum să ne doboare, nici DNA-UL SĂ NE BAGE LA INCHISOARE” .

Ponta(urul), principalul personaj care a lipsit de la eveniment, a transmis un mesaj din suflet timișorenilor, Mulțumim din inimă partidului !!! De altfel, Unicul Conducător s-a declarat deranjat de inițiativa tinerilor „comuniști” timișoreni, în frunte cu șăfu’ lor care este, AltFred și Barney, pe motiv că acesta a reușit să mobilizeze mai multe roșii decât a băgat Dragu(nea) pe Arena Națională, motiv pentru care la Timișoara va fi construit în următorul cincinal (de patru ani) un stadion cu o capacitate de minim 100.000 de votanți… din Teleorman. A, era să uit, votanți morți!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie ”ratat” ca atare, de toți cei 137 de participanți. Restu’ nu pun la suflet!

[responsive_youtube

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=LM2VJ2p6WVI#t=70]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

 1. Este foarte interesant ceea ce se afla de fapt in spatele acestor zambete false si actiuni de tineret ale unor persoane de-o moralitate cu mult sub nivelul minim acceptat intr-o societate sanatoasa.
  Acum doi ani am decis sa fac un pas inainte si sa ma apuc de politica, in naivitatea mea am decis sa ma alatur partidului in care erau majoritatea prietenilor mei, ca sa merg cu „gasca”.
  Am inceput sa cunosc oamenii din partid, am participat la o suma de petreceri si la foarte multe sedinte si m-am scarbit literalmente de ceea ce au putut fi in stare oamenii care detin functii in acest partid.
  Este vorba de prostitutie generalizata, majoritatea fetelor sunt cumparate ori pe bani (sumele variaza intre 300 – 2000 EURO), ori pe functii (in special in CJT si in deconcentrate), ori pe diverse excursii, diverse cadouri, etc.
  Aceste zambete aparente ascund adevarate dame (nu drame) de companie, sau simple prostituate.
  Nu dau vina doar pe ele, ci si pe acei nenorociti care le ademenesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore