Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cristian Bușoi, PNL: Crin Antonescu va fi susținut de întreg electoratul de dreapta, dacă ajunge în turul doi la prezidențiale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Cristian Bușoi susține că, în situația în care Crin Antonescu se va confrunta cu un candidat din partea PSD, e foarte probabil că întreg electoratul de dreapta, care e anti-PSD să voteze cu acesta. PNL-istul este convins că Antonescu va ajunge în turul II, în urma informațiilor primite din sondaje. El declară că, în acest caz, oamenilor le va fi teamă să nu revină la un guvern cum au mai avut în 2000-2004. Bușoi a spus că nu poate spune nimic despre ce tabără va alege PDL-ul în această  situație, sau alte partide, care s-au format din PDL:

„Dacă va fi un candidat al PSD în turul doi, deşi rămâne de văzut, la cât de în corzi este acest partid în acest moment, dacă Crin Antonescu se va lupta cu un candidat al PSD, e foarte posibil ca tot ceea ce înseamnă vot de dreapta, vot anti-PSD, toţi oamenii care sunt extrem de îngrijoraţi de riscul ca România să revină la anii 2000-2004, deci toţi acei români care nu mai vor să revadă perioada aceea revenită acum, după foarte mulţi ani şi după intrarea României în UE, se vor alinia în spatele lui Crin Antonescu.”, a declarat Cristian Bușoi, conform Mediafax.

Candidatul la europarlamentare a declarat că PNL-ul are electoratul său propriu, și că scopul principal rămâne acum ca un candidat al PNL să ajungă în turul II.„Avem drumul nostru, electoratul nostru, îi convingem pe cei mai mulţi români şi miza va fi să intrăm în turul II şi atunci să mobilizăm toţi românii care vor o Românie cu adevărat europeană”, a spus Cristian Bușoi.

Bușoi a mai declarat că nu știe dacă PNL-ul ar putea vreodată să aibă vreo înțelegere politică cu PMP, și să susțină candidați precum Elena Băsescu. El a motivat alianța cu PSD ca pe singura opțiune de a a-l da jos de la putere pe Traian Băsescu într-un moment critic, în care „pe lângă baronii roşii, apăruseră şi baronii portocalii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare