L-ai vota pe Robu președintele României?

- Advertisement -

Cerere inedită din partea grupului de pe Facebook „Adevărații Liberali”. Aceștia au postat pe pagina primarului Nicolae Robu un mesaj prin care îi cer edilului să candideze în toamnă pentru președinția României.

Postarea vine pe fondul eșecului electoral de acum două zile, când Partidul Național Liberal a luat, la nivel national, sub așteptările declarate în timpul campaniei.

„De aceea, în acord perfect cu valorile liberale, cu dorinţa de a revitaliza partidul şi de a câştiga alegerile din toamna acestui an, propunem Congresului Partidului Naţional Liberal să ia în discuţie schimbarea candidatului PNL la Preşedinţia României cu domnul Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara.”

Un alt motive pentru care administratorii grupului îl propun pe Robu sună foarte similar cu discursurile autolaudative ale primarului, invocat fiind „simpatia a peste 80% din timișoreni:„La Timişoara PNL a obţinut cu opt procente peste media naţională a Partidului Naţional Liberal. Domnul Nicolae Robu este fost prorector al Universităţii Politehnica de patru ori, de două ori rector, iar actualmente este preşedinte al Senatului Universităţii. A fost senator al României iar din calitatea sa de primar a demarat lucrări fără precedent în Timişoara, lucrări care i-au atras simpatia a peste 80% dintre timişoreni. ”

Potrivit reprezentanților oficialei ai PNL, pagina „Adevărații Liberali” nu are nicio legătură oficială cu PNL și, consideră ei, este probabil părerea unui susținător ascuns al lui Nicolae Robu.

Așadar, vom vedea la toamnă afișe cu palmierul electoral?

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img