AcasăStiriPoliticaAdrian Diaconu: "Activez independent până la finalul mandatului dacă nu găsesc lideri...

Adrian Diaconu: „Activez independent până la finalul mandatului dacă nu găsesc lideri în care să cred şi doctrina cu care să mă identific”

Primul reprezentant al PP-DD care a anunţat că se „retrage”, şi o face pe uşa din faţă, este deputatul timişorean Adrian Diaconu. Acesta a anunţat, cu doar câteva ore în urmă, că renunţă la funcţia pe care o are în interiorul partidului datorită faptului că „a trecut un timp nepermis de lung de la consfinţirea unui scor dezastruos al PP-DD la alegerile europarlamentare, fără ca cineva din conducerea partidului sa aibă vreo reacţie”.

Mesajul de „adio” a fost postat de Diaconu pe Facebook, dar, ulterior, deputatul de Timiş a avut amabilitatea să ne explice şi motivul pentru care a luat această decizie.

„Cei care m-au cunoscut până acum şi-au putut da seama că nu sunt un tip visceral şi că nu iau decizii sub imperiul emoţiilor. A fost o decizie grea, pentru că am muncit foarte mult şi petru că am crezut. Dar în lumina ultimelor evenimente şi constatând că se încearcă ascunderea gunoiului sub preş, am decis să iau atitudine. Nu pentru a încerca ruperea partidului, ci pentru a încerca să-l trezesc. Prefer să activez independent până la finalul mandatului, dacă nu voi găsi lideri în care să cred şi doctrina cu care să mă identific. Sper ca toţi cei care mi-au stat alături până acum să înţeleagă demersul meu şi îi asigur pe toţi că prietenia lor a însemnat un lucru minunat şi sper să o merit în continuare” ne-a declarat singurul deputat din Timiş care a acut „curajul” şi onoarea de a vota împotriva „super-imunităţii” parlamentare, considerând că „nimeni nu este mai presus de lege”.

„Nu am resentimente, am doar dezamăgiri şi sper ca prietenii şi familia să-mi dea energia de a continua” a încheiat Diaconu, care va rămâne în Camera Deputaţilor, cel puţin deocamdată, ca independent.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente