Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăAdrian Diaconu: "Activez independent până la finalul mandatului dacă nu găsesc lideri...

Adrian Diaconu: „Activez independent până la finalul mandatului dacă nu găsesc lideri în care să cred şi doctrina cu care să mă identific”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primul reprezentant al PP-DD care a anunţat că se „retrage”, şi o face pe uşa din faţă, este deputatul timişorean Adrian Diaconu. Acesta a anunţat, cu doar câteva ore în urmă, că renunţă la funcţia pe care o are în interiorul partidului datorită faptului că „a trecut un timp nepermis de lung de la consfinţirea unui scor dezastruos al PP-DD la alegerile europarlamentare, fără ca cineva din conducerea partidului sa aibă vreo reacţie”.

Mesajul de „adio” a fost postat de Diaconu pe Facebook, dar, ulterior, deputatul de Timiş a avut amabilitatea să ne explice şi motivul pentru care a luat această decizie.

„Cei care m-au cunoscut până acum şi-au putut da seama că nu sunt un tip visceral şi că nu iau decizii sub imperiul emoţiilor. A fost o decizie grea, pentru că am muncit foarte mult şi petru că am crezut. Dar în lumina ultimelor evenimente şi constatând că se încearcă ascunderea gunoiului sub preş, am decis să iau atitudine. Nu pentru a încerca ruperea partidului, ci pentru a încerca să-l trezesc. Prefer să activez independent până la finalul mandatului, dacă nu voi găsi lideri în care să cred şi doctrina cu care să mă identific. Sper ca toţi cei care mi-au stat alături până acum să înţeleagă demersul meu şi îi asigur pe toţi că prietenia lor a însemnat un lucru minunat şi sper să o merit în continuare” ne-a declarat singurul deputat din Timiş care a acut „curajul” şi onoarea de a vota împotriva „super-imunităţii” parlamentare, considerând că „nimeni nu este mai presus de lege”.

„Nu am resentimente, am doar dezamăgiri şi sper ca prietenii şi familia să-mi dea energia de a continua” a încheiat Diaconu, care va rămâne în Camera Deputaţilor, cel puţin deocamdată, ca independent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în această perioadă, procesul de constituire...