Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

AMENDĂ drastică pentru o femeie care creştea patru pisici într-un apartament, fără acordul vecinilor! Atenţie la LEGE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În urma unei sesizări telefonice venită din partea unei persoane care locuieşte în zona Calea Şagului, poliţiştii locali s-au deplasat pe strada Intrarea Râului nr. 3, unde o femeie creştea în apartament mai multe pisici fără a deţine acordul vecinilor.

Odată cu încălzirea vremii de afară mirosul degajat din locuinţă era unul greu de suportat pentru vecini, motiv pentru care poliţiştii locali au aplicat o sancţiune persoanei în cauză pentru deţinerea a patru pisici fără acordul locatarilor şi i s-a pus în vedere să le transporte într-o locaţie corespunzătoare.

Poliţia Locală Timişoara reaminteşte că se sancţionează cu amendă de la 800 la 1.000 lei nerespectarea normelor sanitar-veterinare, creşterea şi deţinerea animalelor de companie fără carnet de sănătate, deţinerea unui număr mai mare de două animale de companie în apartamente precum şi deţinerea acestora fără acordul scris al asociaţiei de locatari cu aprobarea vecinilor din apartamentele limitrofe.

foto:lolomoda.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore