Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii din Timiş au intrat "în pâine", din nou. Vezi ce au...

Poliţiştii din Timiş au intrat „în pâine”, din nou. Vezi ce au descoperit în domeniul panificaţiei şi produselor cerealiere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Bilanţul lunii mai, făcut de poliţiştii timişeni, este unul extrem de bun din punct de vedere al reprezntanţilor IPJ Timiş, care au efectuat peste 300 de controale. Dintre acestea, 64 au fost la societăţi comerciale, 40 la persoane fizice, iar aproape 200 au vizat mijloace de transport.

Neregulile constatate de poliţişti au fost sacnţionat cu peste 600 de amenzi, dintre care 48 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 200.000 de lei.

La activităţile oamenilor legii au participat şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare