hr-summit-timisoara-2014

Pe parcursul evenimentului au fost puse în discuţie 10 teme precum beneficiile fiscale ale salariaţilor, programele de gamification în activitatea de resurse umane, employee engagement, succesiune în management, brandul de angajator, iar firmele prezente în zona expoziţională s-au asigurat că vor prezenta participanţilor produsele şi serviciile din portofoliul lor într-un mod cât mai interactiv.

La această ediţie a fost prezentat în premieră pentru Timişoara studiul ”Employee engagement” realizat de către Dale Carnegie în peste 60 de ţări printre care şi România şi au fost dezbătute cele mai noi tendinţe din domeniul resurselor umane precum: strategiile de gamification în departamentele de HR, HR&User Experience Design, noi strategii de recrutare în online.

HR Summit este cea mai mare platformă de întâlnire dedicată industriei de HR&management din România, oferindu-le participanţilor un cadru propice pentru knowledge sharing şi networking. Desfăşurată în trei locaţii- Cluj Napoca, Timişoara şi Iaşi, ExpoConferinţa de Resurse Umane- HR Summit caută să aducă un plus de valoare industriei HR locale şi regionale.

Anul acesta, ExpoConferinţa de Resurse Umane Timişoara a fost susţinută de Signal Iduna şi Romanian Software în calitate de Main Sponsors şi UCMS în calitate de Gold Sponsor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here