Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi bărbați de 63 de ani, prinși la tăiat de arbori! Jandarmii Grupării Mobile Timișoara le-au venit de hac

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Apropiindu-se de pădure, jandarmii au auzit sunetele specifice unei drujbe cu care se tăiau lemne, fapt constatat la faţa locului, acolo unde oamenii legii au descoperit un tractor încărcat cu material lemnos, alături de doi bărbaţi care tăiau lemne nemarcate.

În urma identificării acestora şi a verificărilor făcute la faţa locului, au fost descoperite un număr semnificativ de cioate rezultate în urma tăierilor ilegale. Pentru determinarea pagubelor produse, lucrătorii Ocolului Silvic Lugoj, au stabilit că au fost tăiaţi 11 copaci cu diametre cuprinse între 32 şi 66 de cm, aproximativ 6 mc de arbori din specia cer.

Celor două persoane, G.I. şi C.N., ambii în vârstă de 63 de ani, le-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, iar motofierăstrăul folosit la tăieri, a fost ridicat în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare