Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă o ”mizerie” electorală marca PSD, la Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clasa politică din România este una de cea mai joasă speță, iar asta se poate observa cu ochiul liber, indiferent că ești pesedist, penelist, pedelist sau udemerist.

În prima parte a campaniei electorale care a început înainte de turul I al alegerilor prezidențiale, unul dintre partidele politice, PSD mai exact, a demarat un proces de discreditare a adversarului cu care avea să se confrunte Victor Ponta și în turul II, Klaus Iohannis, din partea ACL. În urmă cu circa două săptămâni apăreau, prin toată țara, pliante cu ”Iohannis vrea să-ți taie pensia”, distribuite cu ajutorul Poștei Române (condusă la nivel național și local de pesediști). Pliantele au fost declarate ilegale de Biroul Electoral Central și retrase la un moment dat, însă minciuna a ”prins” acolo unde trebuia, sute de mii de pensionari fiind păcăliți de PSD. Ca fapt divers, Ponta a susținut în prima confruntare electorală, disputată aseară, că el nu a promovat niciodată un astfel de mesaj, însă stau dovadă miile de flyere ajunse în mai toată țara.

Ca și cum campania asta de doi bani (împreună, nu doar a celor de la PSD) nu ar fi fost suficient de josnică, la Timișoara, partidul ”roșu” a demarat o același tip dezgustător de campanie. În loc să-și facă ”fluturași” cu ceea ce vrea Ponta să facă din România ”lui”, PSD Timișoara distribuie pliante cu ”Sediul PNL Timiș cumpărat cu 15 EURO”, ca și cum sediul PNL din capitala Banatului ar participa la ”prezidențiale”!

Acest subiect a fost dezbătut încă de săptămânile trecute, fiecare dintre reprezentanții celor două formațiuni politice, atât PSD, prin vocea președintelui Titu Bojin, cât și ACL, prin vocea primarului Timișoarei și președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu și-au exprimat punctele de vedere pe care le puteți revedea accesând link-urile de pe numele celor doi.

Revenind la pliantele apărute ieri și trimise redacției de un timișorean care se declară ”scârbit de jegul cu care găsește PSD Timișoara să își facă această campanie”, vă prezentăm mai jos și două imagini cu acestea (foto față/verso).

Și, la final, n-ar fi rău să amintim timișorenilor cu ce preț dorea să achiziționeze PSD Timiș sediul din apropierea Pieței Iosefin, de 1.400 de metri pătrați: 100.000 de euro! În condițiile în care un expert imobiliar a evaluat la peste 700.000 de euro. Tranzacția nu a avut loc deoarece Consiliul Local Timișoara s-a împotrivit însă… GHINION?

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Va tataie curu comunistilor, dar la Timisoara o mai luati o data prin gura. Schimbati partidul ca tot n-o sa votam ca oltenii sau moldovenii, unde dati voi faina si ulei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore