Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă o ”mizerie” electorală marca PSD, la Timișoara FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Clasa politică din România este una de cea mai joasă speță, iar asta se poate observa cu ochiul liber, indiferent că ești pesedist, penelist, pedelist sau udemerist.

În prima parte a campaniei electorale care a început înainte de turul I al alegerilor prezidențiale, unul dintre partidele politice, PSD mai exact, a demarat un proces de discreditare a adversarului cu care avea să se confrunte Victor Ponta și în turul II, Klaus Iohannis, din partea ACL. În urmă cu circa două săptămâni apăreau, prin toată țara, pliante cu ”Iohannis vrea să-ți taie pensia”, distribuite cu ajutorul Poștei Române (condusă la nivel național și local de pesediști). Pliantele au fost declarate ilegale de Biroul Electoral Central și retrase la un moment dat, însă minciuna a ”prins” acolo unde trebuia, sute de mii de pensionari fiind păcăliți de PSD. Ca fapt divers, Ponta a susținut în prima confruntare electorală, disputată aseară, că el nu a promovat niciodată un astfel de mesaj, însă stau dovadă miile de flyere ajunse în mai toată țara.

Ca și cum campania asta de doi bani (împreună, nu doar a celor de la PSD) nu ar fi fost suficient de josnică, la Timișoara, partidul ”roșu” a demarat o același tip dezgustător de campanie. În loc să-și facă ”fluturași” cu ceea ce vrea Ponta să facă din România ”lui”, PSD Timișoara distribuie pliante cu ”Sediul PNL Timiș cumpărat cu 15 EURO”, ca și cum sediul PNL din capitala Banatului ar participa la ”prezidențiale”!

Acest subiect a fost dezbătut încă de săptămânile trecute, fiecare dintre reprezentanții celor două formațiuni politice, atât PSD, prin vocea președintelui Titu Bojin, cât și ACL, prin vocea primarului Timișoarei și președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu și-au exprimat punctele de vedere pe care le puteți revedea accesând link-urile de pe numele celor doi.

Revenind la pliantele apărute ieri și trimise redacției de un timișorean care se declară ”scârbit de jegul cu care găsește PSD Timișoara să își facă această campanie”, vă prezentăm mai jos și două imagini cu acestea (foto față/verso).

Și, la final, n-ar fi rău să amintim timișorenilor cu ce preț dorea să achiziționeze PSD Timiș sediul din apropierea Pieței Iosefin, de 1.400 de metri pătrați: 100.000 de euro! În condițiile în care un expert imobiliar a evaluat la peste 700.000 de euro. Tranzacția nu a avut loc deoarece Consiliul Local Timișoara s-a împotrivit însă… GHINION?

1 COMENTARIU

  1. Va tataie curu comunistilor, dar la Timisoara o mai luati o data prin gura. Schimbati partidul ca tot n-o sa votam ca oltenii sau moldovenii, unde dati voi faina si ulei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la 1907! Marilen Pirtea, susținut de primari PNL, atac devastator la garda pretoriană a slugilor din ograda tandemului Alin Nica – Dănuț Groza

Afară-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul! Asta ne spune, de fapt, prin postarea sa de...

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața Primăriei Uivar, după ce majoritatea...

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...