Încă o ”mizerie” electorală marca PSD, la Timișoara FOTO

- Advertisement -

Clasa politică din România este una de cea mai joasă speță, iar asta se poate observa cu ochiul liber, indiferent că ești pesedist, penelist, pedelist sau udemerist.

În prima parte a campaniei electorale care a început înainte de turul I al alegerilor prezidențiale, unul dintre partidele politice, PSD mai exact, a demarat un proces de discreditare a adversarului cu care avea să se confrunte Victor Ponta și în turul II, Klaus Iohannis, din partea ACL. În urmă cu circa două săptămâni apăreau, prin toată țara, pliante cu ”Iohannis vrea să-ți taie pensia”, distribuite cu ajutorul Poștei Române (condusă la nivel național și local de pesediști). Pliantele au fost declarate ilegale de Biroul Electoral Central și retrase la un moment dat, însă minciuna a ”prins” acolo unde trebuia, sute de mii de pensionari fiind păcăliți de PSD. Ca fapt divers, Ponta a susținut în prima confruntare electorală, disputată aseară, că el nu a promovat niciodată un astfel de mesaj, însă stau dovadă miile de flyere ajunse în mai toată țara.

Ca și cum campania asta de doi bani (împreună, nu doar a celor de la PSD) nu ar fi fost suficient de josnică, la Timișoara, partidul ”roșu” a demarat o același tip dezgustător de campanie. În loc să-și facă ”fluturași” cu ceea ce vrea Ponta să facă din România ”lui”, PSD Timișoara distribuie pliante cu ”Sediul PNL Timiș cumpărat cu 15 EURO”, ca și cum sediul PNL din capitala Banatului ar participa la ”prezidențiale”!

Acest subiect a fost dezbătut încă de săptămânile trecute, fiecare dintre reprezentanții celor două formațiuni politice, atât PSD, prin vocea președintelui Titu Bojin, cât și ACL, prin vocea primarului Timișoarei și președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu și-au exprimat punctele de vedere pe care le puteți revedea accesând link-urile de pe numele celor doi.

Revenind la pliantele apărute ieri și trimise redacției de un timișorean care se declară ”scârbit de jegul cu care găsește PSD Timișoara să își facă această campanie”, vă prezentăm mai jos și două imagini cu acestea (foto față/verso).

Și, la final, n-ar fi rău să amintim timișorenilor cu ce preț dorea să achiziționeze PSD Timiș sediul din apropierea Pieței Iosefin, de 1.400 de metri pătrați: 100.000 de euro! În condițiile în care un expert imobiliar a evaluat la peste 700.000 de euro. Tranzacția nu a avut loc deoarece Consiliul Local Timișoara s-a împotrivit însă… GHINION?

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Scrisoare deschisă domnului chestor Alin Petecel, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș

Domnule chestor,  Ați dispus demararea cercetării interne la adresa agentului-șef...

Prof. dr. Dorel Săndesc, titularizat ca manager al Spitalului Județean Timișoara

Azi, cu începere de la ora 10, ca urmare...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img