Manevre disperate făcute de Titu Bojin

- Advertisement -

Pentru că nu se regăsește pe viitoarea listă de candidați PSD pentru Consiliul Județean Timiș, Titu Bojin a încercat, marți, o manevră disperată în dorința de a părăsi partidul ca o victimă.

Titu Bojin a transmis pe surse în presă că a fost exclus din PSD Timiș de către organizația de bază Remetea Mare, unde e domiciliat. Problema e că Bojin nu știe statutul sau disperarea după funcții i-a întunecat mintea.

Fiind membru în Biroul Permanent Județean al PSD Timiș, Bojin nu poate fi exclus decât cu girul acestui for, ceea ce nu s-a întâmplat ieri, când a avut loc ședința statutară a BPJ. Bojin probabil că voia să candideze din partea UNPR, însă încearcă să pozeze în victima actualei conduceri a PSD Timiș, deși duminică a încercat să forțeze mâna liderilor partidului pentru a-l accepta pe listă, ceea ce nu s-a întâmplat.

După cum se știe, Bojin e cercetat în mai multe dosare penale, fiind deja trimis în judecată într-o speță mai veche.

UPDATE. Bojin candidează alături de UNPR pentru Consiliul Județean Timiș

Titu Bojin și-a dat, într-un final, demisia din PSD, motivând că nu a fost de acord cu propunerea conducerii centrale de a candida abia în toamnă, pentru o funcție de parlamentar. El a fost prezentat, marți, ca fiind candidatul UNPR pentru Consiliul Județean Timiș. Momentan, Bojin nu s-a înscris în UNPR deoarece vrea să candideze ca independent, însă să se bucure de susținerea partidului. În cazul în care Biroul Electoral Central nu va aproba această decizie, singura soluție va fi să se înscrie în UNPR.

Vocea Timișului a anunțat încă de acum două săptămâni că Titu Bojin nu a obținut acceptul președintelui PSD la nivel central, Liviu Dragnea, pentru a candida pentru un nou mandat de președinte al CJ Timiș și că se pregătește să plece la UNPR.

Conducerea PSD Timiș a reacționat dur la gestul lui Titu Bojin, căruia i se reproșează faptul că a trădat partidul.

„Titu Bojin a demonstrat că nu se ridică la nivelul unei organizații politice solide și performante, așa cum e PSD Timiș. Niciodată liderii PSD nu au părăsit și nici nu au trădat partidul, acceptând deciziile forurilor statutare. Lista candidaților PSD Timiș pentru Consiliul Județean a fost votată în unanimitate și se bucură de susținerea structurilor teritoriale, a primarilor, a consilierilor noștri și cu siguranță a simpatizanților, a oamenilor care ne-au votat mereu”, a transmis Biroul Permanent Județean al PSD Timiș.

Mai mult, Titu Bojin este numit traseist politic de către foștii colegi de partid și acuzat că a urmărit interesul personal, și nu pe cel al PSD.

Cu regret constatăm că domnul Bojin alege calea traseismului și a pus interesul personal mai presus de cel al partidului. Ultima încercare a lui Titu Bojin de azi, când a transmis presei o informație falsă și anume că nu mai face parte din PSD ca urmare a excluderii sale din organizația Remetea Mare, demonstrează, fără echivoc, cât de mult s-a îndepărtat de valorile social-democrate și de oamenii care l-au susținut pentru a ocupa poziții cheie în acest județ. Nimeni nu l-a exclus pe Titu Bojin din PSD Timiș, el s-a autoexclus moral și politic.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare