Daniel Funeriu și Florin Bîrsășteanu au semnat actele candidaturii pentru Colegiul 3. Vezi ce au declarat! FOTO + VIDEO

- Advertisement -

Emoții și agitație azi-dimineață la Facultatea de Agronomie, unde partidele și-au înscris oficial candidații pentru alegerile Colegiului 3 Camera Deputaților, poziție lăsată liberă de plecarea Mariei Grapini. Surpriza a fost Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației și consilier a președintelui Traian Băsescu, care a venit să se înscrie din partea partidului Mișcarea Populară. Acesta a declarat că a revenit în Timişoara după mulţi ani, şi că este sigur că va câştiga alegerile, doarece judeţul are nevoie de un om capabil care ştie cum merg lucurile la Bucureşti, și nu unul care abia învaţă să deschidă uşile.

Un număr foarte mare de foști colegi de școală sau de liceu m-au contactat după ce am anunțat că mă mut la Timișoara. Împreună vom face Timișoara exact așa cum o visam noi în anii de liceu! Candidatura mea e o veste proastă pentru PSD”, consideră Funeriu.

Imediat după el au sosit membrii PSD, senatorul Ilie Sârbu, deputatul Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș Titu Bojin, și candidatul social-democrat Florin Bîrsășteanu. În timp ce actualul director al spitalului Județean semna actele candidaturii, Titu Bojin i-a întrebat, în glumă, pe cei prezenți: „Considerați că are rost să mai cheltuim bani pe campanie sau ne dați direct adeverința că am câștigat?”

Apoi, toți trei au ținut să îl încurajeze pe Bîrsășteanu, cât și să își arate încrederea că electoratul din timișoara este de partea PSD. Astfel, Sorin Grindeanu a spus că directorul spitalului Județean este deja de departe câștigătorul acestui colegiu și este sigur că va reprezenta cu cinste Timișul și Timișoara. Titu Bojin l-a completat și a declarat că Timișoara are nevoie de un specialist în domeniul sănătății, care poate aduce ceva nou nu numai din punct de vedere politic și ci la gestionarea sănătății:

„Vom câștiga fără nici un fel de probleme, Timișoara are nevoie de un specialist în domeniul sănătății așa cum este Florin Bîrsășteanu, care să poate să ne reprezinte și să aducă ceva nou, nu doar din punct de vedere politic.Eu cred că sănătatea și modul de gestionare a sănătății, așa cum este el cu multe greșeli și multe proiecte care nu au fost puse în practică, trebuie împunătățit. Ați văzut cât a durat ca domnul Robu să pornească  proiectul Spitalul de Copii, eu cred că în aceste condiții, cu Florin Bîrsășteanu în calitate de deputat, vom fi sprijiniți să facem ce propunem.”

La rândul său, Bărsășteanu a explicat că decizia de a candida a fost una grea, dar acum a lăsat emoțiile deoparte și este foarte motivat să câștige: „Împreună cu mine au venit liderii marcanți ai partidului, semn că partidul este lângă mine. Sunt la capătul unei perioade extrem de zbuciumate în existența mea, sigur o decizie grea, am luat hotărârea să candidez, sunt foarte motivat să câștig, sunt împreună cu colegii mei în situația unei echipe extrem de bine închegate. Am toată încrederea că vom câștiga aceste alegeri parțiale și că în colegiul 3 nu vom avea emoții. E un moment unic, sigur că am avut emoții, dar am intrat pe linie dreaptă și emoțiile le dăm deoparte și ne concentrăm pe câștigarea acestui mandat.”

 

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ClRT6kaTvRA&feature=youtu.be]

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=yw1KLsO40Lo&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Petrecere de „nopţi mari”, alături de francezul Oxia FOTO

Vineri seara, timişorenii petrecăreţi s-au delectat cu unul dintre...

Fermă de păuni la Dudeştii Noi

Atunci cȃnd un vis devine realitate, un om se...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare