Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDaniel Funeriu, candidat PMP în Colegiul 3, încearcă să coalizeze partidele de...

Daniel Funeriu, candidat PMP în Colegiul 3, încearcă să coalizeze partidele de dreapta împotriva PSD. Vezi cum!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Daniel Funeriu, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Colegiul 3 Camera Deputa ților, a prezentat astăzi Protocolul pentru Alegeri Corecte. Fostul ministru al Educației a explicat că protocolul este îndreptat către toate partidele de dreapta și presupune o coalizare electorală anti PSD. Astfel, vizate sunt PNL, PDL, PNȚCD, Noua Republică, PP-DD

„Fetișul ultimilor 2 ani din politica românească a fost uniunea Dreptei, mulți au vb despre ea, nimeni nu a reușit să o facă până astăzi. Propunerea mea este să semneze protocolul pentru alegeri corecte pe care l-am pregătit și prin care partidele de dreapta din Timișoara să se solidarizeze împotriva furtului PSD din secțiile electorale din Timișoara. Protocolul este un apel izvorat de la Daniel Funeriu către PNL, PDL, PNȚCD, Noua Republică, PP-DD. Pericolul furtului la vot este un pericol întreg”, a explicat fostul ministru.

Funeriu a mai explicat că se va întâlni personal cu liderii locali de la fiecare partid de dreapta din Timișoara, și va încerca să îi convingă să adere la principiile enumerate de protocol.

Protocolul pentru Alegeri Corecte (PAC)

1) Ne angajăm să acționăm solidar în secțiile de vot și în afara lor, pentru a împiedica furtul celor de la PSD.

2) Ne angajăm să avem conturi de campanie transparente și să denunțăm public deturnarea banului public și corupția în scopuri electorale ale PSD.

3) Ne angajăm să desemnăm o echipă de coordonare la nivel tehnic, în fiecare dintre formațiunile noastre să aibă un reprezentant.

4) Ne angajăm să respectăm bunele practici și decența în campanie electorală, și în special să împiedicăm mituirea electoratului vulnerabil

5) Ne angajăm să concurăm cu fair play, ca viitori parteneri care ne respectăm între noi, nu ca dușmani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare