Monica Macovei, PDL: Antonescu, Voiculescu și Ponta fură din banul public

- Advertisement -

Monica Macovei, aflată în campanie electorală pentru un fotoliu de europarlamentar, a trimis astăzi un comunicat de presă în care îi acuză pe Victor Ponta, Crin Antonescu și Dan Voiculescu că, alături de baronii locali, fură din banul public.

„Milioane de români vor să trăiască într-o țară fără corupție, eu am vorbit și am acționat pentru ei și aceasta este România mea. Dimpotrivă, România lui Ponta, Antonescu, Voiculescu și a baronilor locali este România în care ei să fure din banul public și să nu fie pedepsiți niciodată“, explica Monica Macovei.

Macovei susține că că o dovadă clară a corupției lui Ponta este faptul că prim ministrul încearcă să îl apere pe Adrian Duicu, suspectat de DNA că ar fi făcut trafic de influență chiar în cabinetul premierului: „Victor Ponta a zis că nu se dezice de Duicu, arestat pentru corupție, și de alți baroni din PSD. Victor Ponta este solidar cu inculpații Duicu, Mazăre, Dragnea, Nicușor Constantinescu. Ponta este solidar cu corupția, vedem asta în fiecare zi. Țara pe care o vrea Ponta este țara corupților“.

În încheiere, actualul europarlamentar nu a uitat că este în campanie electorală pentru alegerile din 25 mai și s-a pus în poziție opusă cu Ponta, pe care îl acuză că susține corupția: „Eu nu vreau cu corupții, eu vreau cu România cinstită și muncitoare, pentru că eu iubesc România, în timp ce Ponta susține corupția și trădează România cinstită“.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Petrecere de „nopţi mari”, alături de francezul Oxia FOTO

Vineri seara, timişorenii petrecăreţi s-au delectat cu unul dintre...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare