Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăMonica Macovei, PDL: Antonescu, Voiculescu și Ponta fură din banul public

Monica Macovei, PDL: Antonescu, Voiculescu și Ponta fură din banul public

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Monica Macovei, aflată în campanie electorală pentru un fotoliu de europarlamentar, a trimis astăzi un comunicat de presă în care îi acuză pe Victor Ponta, Crin Antonescu și Dan Voiculescu că, alături de baronii locali, fură din banul public.

„Milioane de români vor să trăiască într-o țară fără corupție, eu am vorbit și am acționat pentru ei și aceasta este România mea. Dimpotrivă, România lui Ponta, Antonescu, Voiculescu și a baronilor locali este România în care ei să fure din banul public și să nu fie pedepsiți niciodată“, explica Monica Macovei.

Macovei susține că că o dovadă clară a corupției lui Ponta este faptul că prim ministrul încearcă să îl apere pe Adrian Duicu, suspectat de DNA că ar fi făcut trafic de influență chiar în cabinetul premierului: „Victor Ponta a zis că nu se dezice de Duicu, arestat pentru corupție, și de alți baroni din PSD. Victor Ponta este solidar cu inculpații Duicu, Mazăre, Dragnea, Nicușor Constantinescu. Ponta este solidar cu corupția, vedem asta în fiecare zi. Țara pe care o vrea Ponta este țara corupților“.

În încheiere, actualul europarlamentar nu a uitat că este în campanie electorală pentru alegerile din 25 mai și s-a pus în poziție opusă cu Ponta, pe care îl acuză că susține corupția: „Eu nu vreau cu corupții, eu vreau cu România cinstită și muncitoare, pentru că eu iubesc România, în timp ce Ponta susține corupția și trădează România cinstită“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare