Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

VIDEO! Sătui să fie terorizați și furați de țigani, localnicii din Berini au protestat în fața Primăriei Șacoș. Reacția haluciantă a primarului Koller

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în perioada următoare...

Românii dintr-un sat din Timiş sunt terorizaţi de ani buni de ţiganii care locuiesc în aceeaşi localitate cu ei şi care le defrişează ilegal pădurile proprietate personală. Vorbim despre oamenii din Berini, Timiş, care acum cinci zile au fost din nou atacaţi de ţiganii care erau nervoşi că oamenii îi reclamă la poliţie pentru că taie lemne ilegal. Astăzi, berinenii şi-au pierdut cumpătul şi au ieşit în stradă la Sacoşu Turcesc pentru a cere să fie luate măsuri.

„Cu ani în urmă începând din 2013 am avut un conflict cu ţiganii unde a participat şi D.P.I.R pe motiv că ţiganii fură pădurile Berinului. Ei din asta trăiesc. Dacă luau o căruţă sau două pentru încălzire, nu era nicio problemă, dar ei fac comerţ vând lemne la persoane din diverse localităţi să trăiască: Stamora, Cerna. Am tras cu arma să îmi apăr tatăl. În momentul în care a mers să vorbească cu ţiganii au sărit cu bâtele pe el, fără motiv, ţiganul doar loveşte nu întreabă ce e. Tatăl meu este internat la Casa Austria, are şapte lovituri în cap, este cusut, patru coaste fisurate, mâna ruptă şi multiple vânătăi pe corp. Când am văzut că tatăl meu este la pământ am tras un foc în aer cu un pistol cu bile de cauciuc.

Ţiganii tot timpul circulă cu maşinile neînmatriculate în viteză prin sat, tot timpul sfidează lumea, înjură, se iau de băieţii mai mici pe care îi vizează pentru furăciuni, tot timpul avem probleme dinastea. Mulţi din participanţii la conflict sunt cu dosare penale care aşteaptă condamnările. Implicarea autorităţilor e foarte slabă, poliţia a fost sesizată de multe ori, a şi venit de multe ori fără rezultate. Multe din persoanele participante la conflict deţin ajutor social deşi au maşină, cal, căruţă şi pentru ce iau ajutor că sunt oameni în putere”, a declarat Jorz Doro, cel care a tras cu pistolul acum cinci zile.

Oamenii din comună s-au plâns şi ei că primarul din Sacoşu Turceanu, Gabriel Koller, refuză să discute cu ei şi să dispună măsuri. De altfel, pus faţă în faţă cu protestarii, Koller a închis uşa biroului său unde oamenii veniseră, motivând că are o discuţie privată.

Aceiaşi localnici revoltaţi au explicat că şi primarul a refuzat să monteze camere de filmat în comună în schimb a cheltuit 400.000 de lei pentru petreceri cu papricaş de Sfântul Ion şi 1 mai.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

VIDEO Stadionul Dan Păltinişanu împlineşte azi 50 de ani. Vezi cum a fost construit

Inaugurat pe 1 Mai 1963, "casa" echipei de fotbal Politehnica Timişoara, stadionul Dan Păltinişanu, este între cele mai mari...