Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO! Sătui să fie terorizați și furați de țigani, localnicii din Berini au protestat în fața Primăriei Șacoș. Reacția haluciantă a primarului Koller

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Românii dintr-un sat din Timiş sunt terorizaţi de ani buni de ţiganii care locuiesc în aceeaşi localitate cu ei şi care le defrişează ilegal pădurile proprietate personală. Vorbim despre oamenii din Berini, Timiş, care acum cinci zile au fost din nou atacaţi de ţiganii care erau nervoşi că oamenii îi reclamă la poliţie pentru că taie lemne ilegal. Astăzi, berinenii şi-au pierdut cumpătul şi au ieşit în stradă la Sacoşu Turcesc pentru a cere să fie luate măsuri.

„Cu ani în urmă începând din 2013 am avut un conflict cu ţiganii unde a participat şi D.P.I.R pe motiv că ţiganii fură pădurile Berinului. Ei din asta trăiesc. Dacă luau o căruţă sau două pentru încălzire, nu era nicio problemă, dar ei fac comerţ vând lemne la persoane din diverse localităţi să trăiască: Stamora, Cerna. Am tras cu arma să îmi apăr tatăl. În momentul în care a mers să vorbească cu ţiganii au sărit cu bâtele pe el, fără motiv, ţiganul doar loveşte nu întreabă ce e. Tatăl meu este internat la Casa Austria, are şapte lovituri în cap, este cusut, patru coaste fisurate, mâna ruptă şi multiple vânătăi pe corp. Când am văzut că tatăl meu este la pământ am tras un foc în aer cu un pistol cu bile de cauciuc.

Ţiganii tot timpul circulă cu maşinile neînmatriculate în viteză prin sat, tot timpul sfidează lumea, înjură, se iau de băieţii mai mici pe care îi vizează pentru furăciuni, tot timpul avem probleme dinastea. Mulţi din participanţii la conflict sunt cu dosare penale care aşteaptă condamnările. Implicarea autorităţilor e foarte slabă, poliţia a fost sesizată de multe ori, a şi venit de multe ori fără rezultate. Multe din persoanele participante la conflict deţin ajutor social deşi au maşină, cal, căruţă şi pentru ce iau ajutor că sunt oameni în putere”, a declarat Jorz Doro, cel care a tras cu pistolul acum cinci zile.

Oamenii din comună s-au plâns şi ei că primarul din Sacoşu Turceanu, Gabriel Koller, refuză să discute cu ei şi să dispună măsuri. De altfel, pus faţă în faţă cu protestarii, Koller a închis uşa biroului său unde oamenii veniseră, motivând că are o discuţie privată.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=bBkDaBI8lls&feature=youtu.be]

Aceiaşi localnici revoltaţi au explicat că şi primarul a refuzat să monteze camere de filmat în comună în schimb a cheltuit 400.000 de lei pentru petreceri cu papricaş de Sfântul Ion şi 1 mai.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare